Naționala de Fotbal a RomânieiRapid

A ajuns printre cei mai buni din Liga 1, dar voia să se lase: „Am diplomă de bucătar!”

Mijlocașul Rapidului a spus că avea și un plan de rezervă dacă nu ar fi devenit fotbalist, și anume să profeseze ca bucătar, el terminând un liceu profesional cu această specializare, potrivit fanatik.ro

Totuși, soția sa a pus pasul în prag și i-a reamintit că a muncit prea mult pentru a se lăsa de fotbal.

A ajuns printre cei mai buni din Liga 1, dar voia să se lase

Alexandru Albu a ajuns să fie unul dintre cei mai buni fotbaliști din Casa Pariurilor Liga 1 și să evolueze chiar și în naționala României, dar lucrurile nu au mers întotdeauna atât de bine pentru el.

Mijlocașul Rapidului a dezvăluit că a avut un moment în care și-a dorit să se lase de fotbal, gândindu-se la o meserie de bucătar, având o diplomă în acest sens.

Soția sa nu a fost de acord ca el să renunțe la visul lui și i-a adus aminte cât de mult a muncit și prin câte sacrificii au trecut împreună pentru ca el să aibă o șansă de a deveni jucător profesionist:

„Am vrut să mă las. Am zis că plec, am diplomă de bucătar, ziceam că mă fac altceva… Am zis să fac o profesională și să îmi aleg o meserie și așa am ales bucătăria”.

„Am vorbit cu soția și mi-a spus că am muncit atât și că m-am chinuit atât de mult și să mă duc să arăt de ce sunt în stare. M-am dus și am rămas în fotbal”, a mai spus Alexandru Albu, la TV DigiSport, conform fanatik.ro

  • 28 de ani are Alexandru Albu

Alexandru Albu, unul dintre principalii marcatori ai Rapidului

Alexandru Albu a devenit și un marcator după transferul la Rapid, iar în actualul sezon din Casa Pariurilor Liga 1, mijlocașul a marcat nu mai puțin de cinci goluri și a oferit o pasă decisivă, într-un total de 21 de meciuri.

Tot în 2021, Alexandru Albu a prins și opt minute la echipa națională, în duelul cu Germania, scor 1-2, fiind de altfel primele sale minute în „tricolor”.

„Am semnat un contract pe doi ani, cu posibilitate de prelungire pentru încă trei ani, sunt jucătorul Rapidului cu acte în regulă!”, a mai spus Alexandru Albu.

Alexandru Albu a fost chemat prima dată în lotul naționalei României de Mirel Rădoi, încă din perioada în care evolua pentru UTA.

  • 1.200.000 de euro este cota de piață a lui Alexandru Albu, conform transfermarkt.com

S-ar putea sa te intereseze

12 Comments

  1. “Lăsat-e” de meserie… Mare ți-e puterea Doamne!!! 😁😁😁. Bai nene, ce poa’ sa arunce romanii cu cratima, e jale! 😁

  2. În presa cancanistă a reapărut gogoașa cu transferul lui Sefer în Italia pe jdemilioane 😄😄😄

  3. „Mingea „se află in buzunarul lui Angelescu; a promis ca aduce 3 jucători ( de valoare)! Sa sperăm, altfel nu avem nicio șansă la play-off ! Și este păcat, în afară de cfr și fcsb, oricare poate prinde celelalte 4 locuri! Campionatul este f slab! Sa fim sănătoși și sa jucăm pe Giulesti! Doamne ajută!

  4. Baaaaaa. Lăsați echipa in pace și clubul. Baaaaaa,voi nici dacă ar lua Champions League nu ați fi mulțumiți. Baaaaaa,abia au promovat după 6 ani și voi vreți să fie pe primul loc și cu Champions League luat. Baaaaaa,lăsați clubul și echipa să-și facă treaba. Niciodată nu e bine la rapid,de 28 de ani de când sustin clubul,nu am văzut așa ceva….liniște. Când tocmai vroiam uneori sa spun că e bine,exact atunci se găsea câte unul din asta căminist sa comenteze și să strice liniștea…sa tulbure apele cum se spune. Vorbe că la casa de copii. Baaaaaa in plm,suporteri de duzină ce sunteți,vedeți de treaba voastră. Ocupați de susținerea echipei și apoi comentați. Voi nu vă numiți suporteri,ci oieri. Hai liniște și pace,din sezonul viitor puteți critica pe cine vreți,sezonul asta lăsați băieții să-și facă treaba așa cum știu ei cel mai bine.

    FORZA RAPID!

  5. daniel niculae, lasat-e de meserie.L-ai pierdut pe Omoh .Ai pierdut un super jucator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.