Rapid

România și-a aflat adversarii pentru Liga Națiunilor

Naționala de fotbal a României a fost reparrtizată în Grupa 3 a Diviziei B din Liga Națiunilor, alături de Bosnia-Herțegovina, Finlanda și Muntenegru. Nicolae Dică spune că „tricolorii” trebuie să câștige grupa, iar Ciprian Marica este de părere că naționala nu se va califica în Divizia A.

România și-a aflat adversarii pentru Liga Națiunilor 2022-2023

S-au tras la sorți grupele din Liga Națiunilor 2022-2023, competiție din care 3 echipe se vor califica la Euro 2024. România este în Divizia B, în Grupa 3, cu Bosnia-Herțegovina, Finlanda și Muntenegru.

Nicolae Dică, antrenorul secund al naționalei de seniori din timpul mandatului lui Mirel Rădoi, a declarat că grupa în care a fost repartizată România este accesibilă, iar tricolorii ar trebui să o câștige.

În schimb, fostul atacant al naționalei de fotbal a României, Ciprian Marica, este sceptic. „Nu este o grupă ușoară. Nu ne vom califica sau nu ne va fi ușor să ne calificăm. Orice antrenor vine nu va avea o decizie ușoară”, a declarat el pentru www.sport.ro.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Avem un fotbal înapoiat cu jucători de buzunar care se cred vedete,deci ne vom califica altădată.

  2. O grupă superușoară, parcă proiectată pentru România. N-avem scuze dacă ratăm locul 1.

  3. România căștiga toate meciurile ma puțin cu Finlanda , Bosnia- Herțegovina și Muntenegru daca fotbaliștii sunt atenți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.