Rapid

Mihai Iosif a exclus cinci jucători din lotul Rapidului! Fotbaliștii au fost anunțați să-și găsească alte echipe

Rapid a căzut pe locurile de play-out, după victoria Farului Constanța cu Dinamo, scor 2-0, din etapa a 21-a din Liga 1. Mihai Iosif a cerut urgent câteva transferuri în această perioadă de iarnă, iar Victor Angelescu i-a promis că-i va îndeplini dorința.

Pentru a putea aduce jucători Rapidul trebuie să se descotorosească de alții care sunt deja în lot. Astfel, Mihai Iosif a scos din lot nu mai puțin de cinci jucători, anunță Digi Sport.

Cinci jucători excluși din lotul Rapidului!

E vorba despre Raul Costin (36 de ani, 0 meciuri în Liga 1), Alex Ioniţă 1 (32 de ani, un meci, 33 de minute), Mircea Leasă (22 de ani, 0 meciuri, a avut o accidentare gravă), Bogdan Barbu (29 de ani, un meci, 14 minute) şi Anestis Nastos (32 de ani, 3 meciuri, 121 minute). Aceștia au fost trimiși la echipa secundă și anunțați să-și caute echipe.

Raul Costin și Alexandru Ioniță 1 sunt pe final de carieră și nu ar vrea să mai continue în fotbal, însă rămân în Giulești pentru a-și încasa salariile până la finalul contractului.

„Sunt jucători la care ne-am gândit. Ne-am dori un fundaș polivalent, stânga și dreapta, un mijlocaș central și probabil un atacant. Trebuie să vedem, în funcție și de jucătorii care vor pleca. Cei care au jucat mai puțin, care au nevoie de minute. Vom aduce acolo unde suntem descoperiți” – Daniel Niculae, președinte Rapid

S-ar putea sa te intereseze

12 Comments

 1. Florin Andone da..e o variantă..in rest fără keșeu budescu alibec..să stea acolo unde sunt..nu ne interesează!!

 2. 5 amețiți da ți afară. Bv…. Ce șansă lu Barbu când la antrenament aleagă cu spatele

 3. Lui Barbu nu i-ați dat șansa să joace în liga 1,restul oricum nu jucau la prima echipă.

 4. pana la urma mai mult de 2 fotbalisti adevarati si nu jucatori, nu vor veni si este bine asa ca oricum nu sunt nici prea multe finante si de cat sa aduci o droaie de expirati ca la puradei, mai bine te folosesti de lotul pe care-l ai si-l pui la munca.

 5. Sper că aiurelile despre Gardos (!), Keseru (!!), moș Herea (!!!) sunt doar ironii… Rapid nu e depozit de fier vechi 😄

 6. vă ganditi sa aduceti un GARDOS, DEAN FLORESCU,OVIDIU HEREA, BUDESCU,,KESERU, DANIEL FLOREA??/

  DAR UN ANTRENOR CA SUMUDICA, EDY IORDANESCU, ??/

 7. Renunțați la Sapunaru Grigore și întăriți linia de fund unde s- au făcut cele mai mari greșeli

 8. Așa cum am anticipat, Florin Andone pleacă de la minuscula Cadiz, unde n-a jucat aproape deloc. Se întoarce la Brighton, de unde fusese împrumutat și unde nu mai e dorit.
  O șansă pentru Rapid? Andone e de mic fan declarat. În Liga 1 ar avea speranțe să-și revină, poate chiar să fie chemat iar la Națională.

 9. Bogdan Barbu merita cel putin la fel de multe sanse ca si Romario Moise care nu a facut nimic cat timp a jucat … si a jucat destul de mult dar a livrat nimic!

 10. Păi Ioniță era de mult la echipa a doua !?
  Mie îmi pare rău de Nastos. Băiat bun, sufletist, fundaș onorabil. Cred că-și găsește ușor contract în Liga 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.