Marius Șumudică a făcut iar spectacol în Turcia: „Nu sunt Hagi sau Popescu!”

Marius Șumudică n-are rezultate grozave cu Malatyaspor, iar tehnicianul crede că nu mai puțin de zece jucători nu fac față în prima ligă din Turcia.

Sumi  a dezvăluit ce a găsit la Malatayspor, pe care promite că o va salva de la retrogradare.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

În etapa trecută din campionatul Turciei, Marius Șumudică a fost trimis în tribune de către arbitru pe finalul meciului dintre Yeni Malatyaspor și Galatasaray, astfel că antrenorul a fost suspendat și a urmărit de la lojă meciul din Cupă.

Marius Șumudică, strigăt de disperare: „Zece jucători nu sunt de Super Lig!”

Marius Șumudică a subliniat că a fost șocat de ce a găsit la Malatyaspor și cere întăriri serioase în cel mai scurt timp.

„Malatyaspor pierduse cinci meciuri consecutive când am primit oferta de a veni aici. Am venit să ajut și voi ține echipa în prima ligă. Nu sunt Hagi sau Popescu, dar îmi place că am atras atenția. Când am venit la Malatya, am găsit o tragedie. Când am văzut ce rezerve avem, am fost șocat! Toți îmi spuneau să nu semnez pentru că echipa va retrograda și îmi voi distruge numele. Visul meu este să aduc Malatyaspor la un nivel bun, dar îmi e rușine că zece dintre jucătorii noștri nu sunt la nivelul de joc din Super Lig”, a declarat Șumudică.

Dacă anul viitor vom termina mai jos de locul 10, voi pleca de la Malatyaspor fără niciun ban” – Marius Șumudică, antrenor Malatyaspor

The post Marius Șumudică a făcut iar spectacol în Turcia: „Nu sunt Hagi sau Popescu!” appeared first on Prosport.

CITEȘTE ȘI  Răzvan Lucescu, invitat la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “Am ajuns la naționala României într-un moment nepotrivit”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.