Gica HagiSuperliga

Gică Hagi, euforic după Farul – Rapid 2-0: „Suntem singura echipă care i-a dominat la toate capitolele. De mult timp nu am mai jucat așa!”

Farul Constanța urcă pe podium după victoria în fața Rapidului și le administrează giuleștenilor prima înfrângere în deplasare în Casa Pariurilor Liga 1, scrie fanatik.ro

Gheorghe Hagi a fost mai mulțumit ca niciodată de jocul echipei și e optimist că Farul Constanța va arăta din ce în ce mai bine pe viitor, odată cu revenirea celor accidentați.

Gheorghe Hagi e în sfârșit fericit: „Un meci mare ofensiv și defensiv!”

Antrenorul lui Farul Constanța și-a lăudat jucătorii după victoria cu 2-0 în fața Rapidului și nu se teme de adversarii dificili care urmează, în frunte cu CFR Cluj.

„Un meci mare ofensiv și defensiv. De mult timp nu am mai văzut echipa să joace așa de bine. Până am dat 2-0 am avut emoții. Sunt mulțumit de toți. Stăm bine și mă bucur pentru ei pentru că adversarul e foarte bun. Noi cred că suntem singurul adversar care a dominat Rapidul la toate capitolele”. – Gică Hagi

Hagi consideră că Rapidul nu putea să scoată foarte mult de la acest meci, iar echipa lui Mihai Iosif și-a creat foarte puține șanse de a marca datorită jocului prestat de Farul.

„Au avut puține faze. Totul a depins de noi. Avem și bancă, revin și jucătorii accidentați. Și noi suntem puternici. Anul acesta dacă stau să mă gândesc nu știu dacă e un meci în care fost sub adversar. Jocul nostru e să impunem ritmul și să dominăm și azi am controlat în totalitate jocul”. 

Hagi rămâne cu picioarele pe pământ și se gândește doar la viitor: „Suntem într-un proces de construcție”

Gheorghe Hagi consideră că Farul Constanța nu poate ținti la primele locuri în acest moment, fiind un club în construcție de la A la Z:

„Ne dorim să fim sus dar suntem într-un proces de construcție din toate punctele de vedere. În timp vrem să creem o echipă care să fie puternică pe termen lung”. – Hagi

Ce spune Gheorghe Hagi despre venirea lui Dan Petrescu la echipa națională

„Nu sunt în măsură să judec. Nu știu dacă el va veni. România are antrenori foarte bine. Îi doresc baftă oricărui antrenor care va fi și trebuie să creem o echipă care să se bată cu cei puternici, așa cum o făceam noi. Nu avem calificări și atunci trebuie construcție.

Reprezinți România și e clar că cine merge acolo are presiune dar trebuie să îi duci acolo pe cei care o duc. Asta își aduce motivație, ambiție concentrare, nu teamă. Dacă nu te simți puternic nu o să vină din altă parte”.

S-ar putea sa te intereseze

9 Comments

  1. Ai dreptate @barbarosa. Pe vremuri (ehee…demult….), mai mergeam la antrenamentele echipei. Oare azi se mai poate ? Aș fi tare curios să văd un antrenament al Rapidului. Cred că aș avea multe surprize….

  2. Dupa o promovare, cu noroc, pe mana altora, vezi Poli si Alexa, cred ca vom reusi o retrogradare pe mana noastra, de aceasta data.

  3. Echipa nu este pregatita nici fizic si nici tactic. Sunt curios cum i s-a dat ok pentru joc lui Ionita, cand se vede, dupa felul cum alearga, ca nu este pregatit fizic. Se vorbeste prin targ ca la antrenamente sunt cam de capul lor. Nu e ceva organizat, iar colaborarea dintre antrenori este aproape inexistenta. Se vede ca unii jucatori nu-si gasesc locul pe teren si se incurca intre ei. Asta tine de antrenori.

  4. fara stadion, fara conditii de pregatire si cu un antrenor lipsit de dreptul de antrena, nu-i nici de mirare ca am ajuns aici. e clar ca ne mai trebuie cativa fotbalisti, fotbalisti adevarati si nu jucatori. iar asa zisele talente tinere lasa mult de dorit, implicatia lor e mult sub nivelul cerut de o echipa de liga 1-a. desigur ca numai cu entuziasmul, ca si asta se vede ca lipseste, nu poti castiga un meci. unii tot cer schimbarea antrenorului, dar de unde bani sa aduci unul cu pretentii financiare peste puterile clubului? pana o veni Shumi, un cuplu de antrenori Pancu – Mihai Iosif ar fi oare o solutie pun si eu aceasta intrebare?

  5. Logic nu puteam pretinde mai mult…Ori seniorii noștri chiar au obosit, ori(și) chiar nu sunt antrenați profesionist: suntem echipa cu cei mai mulți accidentați, cei mai mulți suspendați și cu jocul cel mai slab!…Tu, conducător, tu patron sa nu vrei sa vezi asta, este ori PROSTIE, ori(și) lipsa TOTALĂ de profesionalism ! App., se pare ca amândoi sunt dispăruți în ceață de ceva timp…Sa așteptăm pauză…vom analiza…astea sunt șabloane depășite!…Când vezi ca nu merge schimbi, clar! Sunt destui antrenori liberi, iar Edi sigur ar veni la noi! Așteptăm pana vom lua praful de pe tobă! Avem 3 etape în care e posibil sa nu luam niciun punct! Treziți-vă!!!!

  6. Nu mai jucăm nimic, Miță pleacă până nu-i prea târziu, așa cum ai reușit o promovare (norocoasă), așa poți să și retrogradezi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.