Cristian SapunaruGigi BecaliRapid

Cristi Săpunaru îi răspunde lui Gigi Becali, înainte de FCSB – Rapid: „Fotbalul se joacă agresiv. Dacă dorește alt sport…”

Cristi Săpunaru, fundașul central al echipei Rapid București, a susținut o conferință de presă premergătoare meciului cu FCSB și i-a răspuns lui Gigi Becali, patornul roș-albaștrilor.

Meciul dintre FCSB și Rapid se va disputa miercuri, 15 decembrie, de la ora 20:30, pe Arena Națională, în cadrul etapei cu numărul 20 din Liga 1.

Înaintea acestei partide, Gigi Becali a declarat că se așteaptă la un joc agresiv din partea echipei antrenate de către Mihai Iosif. 

Cristi Săpunaru îi răspunde lui Gigi Becali, înainte de FCSB – Rapid

Întrebat la conferința de presă despre această declarație a patronului rivalei, Cristi Săpunaru i-a transmis lui Gigi Becali că fotbalul nu se poate juca altfel decât agresiv, iar dacă nu este de acord cu acest aspect, atunci să se reorienteze către alt sport.

„Fotbalul se joacă agresiv. Dacă dorește alt sport… Fotbalul se joacă agresiv. Alergăm după mingea aia și preferăm să stea la noi decât la ei. Și trebuie să fii agresiv ca să poți să o recuperezi, nu? Presupun că și ei vor juca agresiv, nu numai noi. Va fi un meci frumos. Sper. Îmi doresc să fie un meci frumos pe care, la sfârșit, să îl câștigăm noi”, a spus Cristi Săpunaru, la conferința de presă.

„Ei vor fi foarte agresivi, îl rog pe arbitru să își facă datoria, să fie atent și să jucăm fotbal. Vreau să jucăm cum văd în Europa. Nu vreau lupte greco-romane și nu vreau cotonogeală. Și trebuie să câștigăm neapărat jocul ăsta” – Gigi Becali, la Pro X.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Si noi am vrea sa stea mingea mai mult la voi, Sensei Sapunaru, dar nici pregatirea fizica si nici abilitatile tehnice si tactice nu va recomanda a fi prea buni prieteni cu obiectul rostogolitor. De aici vin frustrarea si agresivitatea peste limite, iar infirmeria clubului si numarul de cartonase sunt martorii cei mai obiectivi. In sport trebuie sa fii fair play si sa recunosti de multe ori superioritatea adversarului, chiar daca pentru rostirea acestui adevar simplu te jeneaza nodul din gat. Speram sa nu fie cazul maine.
    Hai Rapid !

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.