Adrian Mititelu jr. și-a aflat pedeapsa după incidentele de la Rapid – FC U Craiova

Rapid Tribunal

Adrian Mititelu jr. a fost sancționat după incidentele de la Rapid – FC U Craiova 0-0, meci disputat la Mioveni, la care s-au petrecut mai multe incidente. După 6 amânări, Comisia de Disciplină a FRF l-a suspendat pe finanțator timp de o lună și l-a amendat cu suma de 11.500 lei.

În minutul 72 al meciului, o sticlă cu apă a fost aruncată spre teren, în direcția lui Cristian Săpunaru, iar jocul a fost întrerupt preț de câteva minute.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Adrian Mititelu jr., suspendat timp de o lună după incidentele de la Rapid – FC U Craiova

La final, Adrian Mititelu jr. și-a recunoscut gestul, însă cu amendamentul că arbitrul trebuia să fie ținta.

„S-a aruncat, într-adevăr, o sticlă de apă. Dar s-a aruncat din frustrare, către arbitru. Nu s-a pus problema să creăm un conflict”, a declarat investitorul care se pregătește să vândă clubul FC U Craiova. Incidentul a fost sesizat și de către Jandarmerie, care l-a amendat pe autorul gestului și l-a interzis timp de un an de pe stadioane.

Sancțiunea finală vine la doar câteva zile după ce investitorul din Bănie a anunțat că va vinde clubul din cauza suporterilor care îi atacă continuu familia.

„O să vindem clubul de fotbal. Oricine, inclusiv Mihai Rotaru, poate să cumpere acest club. Eu pot să demonstrez tot. Din 2005 până în 2011 tatăl meu a investit 25 de milioane de euro, a mai cheltuit două milioane de euro prin justiție.

În 2017 am început prin nămol, cum ne ironizau cei de la CSU Craiova, am investit zece milioane de euro, plus încă șase milioane de euro în bază, urmând să investim încă șase milioane de euro în decursul a trei ani…35 de milioane de euro în fotbal în 16 ani, într-adevăr fără a face vreo performanță, dar asta din cauza abuzurilor! Iar lumea pe mine mă înjură, galeriia ne stresează psihic să vindem clubul. Am decis că este spre binele nostru să vindem”, a declarat Adrian Mititelu jr. în urmă cu câteva zile.

CITEȘTE ȘI  Gaz Metan e „bomba biologică” a Ligii 1: 14 cazuri de COVID-19 la întoarcerea din Antalya! Rapid, UTA și Chindia au fost în același avion cu medieșenii

1 Comment

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.