Florin Prunea, prima reacție după atacul lui Dănuț Lupu: „A avut probleme cu pușcăria! Un cleptoman! E tonomatul lui Burleanu și Stoichiță!”

Florin Prunea n-a avut milă de Dănuț Lupu! Invitat la ProSport Live conducătorul trecut și pe la Dinamo a răbufnit la adresa fostului jucător din „Ștefan cel Mare”.

Fost coleg de cameră cu Dănuț Lupu, Prunea consideră că acesta nu poate fi un exemplu pentru puștii de la CS Dinamo.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„Ilie Dumitrescu a demonstat că este un mare domn în dialogul cu Prunea. Păi, băi, Florine, ce voiai tu să facă Ilie? Ce ti se umfla așa vena? Dacă îl ataca pe Burleanu era fratele tău? Era bine? Toată lumea știe că ai boală pe Burleanu, dar dacă îți dă un post pe la FRF să vezi ce cuminte ești tu”, a spus Lupu, pentru ProSport.

Florin Prunea, prima reacție după atacul lui Dănuț Lupu: A avut probleme cu pușcăria! Un cleptoman! E tonomatul lui Burleanu și Stoichiță!”

Florin Prunea consideră că Dănuț Lupu nu poate fi un exemplu pentru tinerii care visează să facă sport de performanță!

„Voi știți ce fotbalist a fost Lupu ăsta? Mi-a fost și coleg de cameră. El a avut calități fizice mai bune decât Hagi. Nu era mare diferența față de Hagi… el a avut fuleul ăla. A avut alte probleme, cu pușcăria, cu boala lui că e cleptoman. Lupu este tonomatul lui Burleanu și al lui Stoichiță.

Ăștia când îi bagă fisa începe cu aceeași placă. El are ce are cu toți, nu doar cu mine. Frustrarea lui e că de când s-a lăsat de fotbal, omul ăsta n-a făcut nimic în viața lui. Ce să învețe copiii ăia de la el? Eu dacă aș fi părinte nu mi-aș duce copilul să îl antreneze Lupu. Să fure, ce să învețe?! Eu când mă întâlnescu cu el, mă pupă. E sănătos la cap?! Dar când se întâmplă ceva, începe cu Hagi, Lupescu…”, a tunat Prunea, la ProSport Live.

CITEȘTE ȘI  Ion Crăciunescu îl desființează pe arbitrul Horia Mladinovici: „Bă nebunule, astea nu-s greșeli, e prostie!”

 

8 Comments

 1. In primul rând nu am piedut cu Suedia din cauza lu Prunea.Am ajuns la 11m,dupa cum știți Dan și Belo ne au mâncat.Imediat dupa acel Campionat Mondial Atât Belo cât si Dan au fost titularizati de ce?Pentru toti frustatii ,nu am pierdut din cauza lu Prunea.N au fost in stare sa tina de un rezultat..Atât Lupu cât si Prunea au argumentele lor,ei stiu cel mai bine..

 2. Acest mereu frustrat pe numele său Prunea (ce nume…!), este un antirapidist înrăit, n-am uitat când din postura de președinte la Iași l-a instigat pe Ionuț Chirilă (pe atunci antrenor principal la Chiajna) să reclame Rapidul la TAS …
  Acum îl jignește pe un mare internațional al nostru (Ilie Dumitrescu) numai pentru faptul că este el (,,marele portar” din cauza căruia n-am ajuns noi într-o semifinală de CM în 1994 – în SUA) într-un război permanent cu actualul președinte al FRF.
  După modul cum vorbește și despre Lupu (un fotbalist mare nu cum a fost el) se cunoaște ce caracter are !

 3. Acest mereu frustrat pe numele său Prunea (ce nume…!), este un antirapidist înrăit, n-am uitat când din postura de președinte la Iași l-a instigat pe Ionuț Chirilă (pe atunci antrenor principal la Chiajna) să reclame Rapidul la TAS …
  Acum îl jignește pe un mare internațional al nostru (Ilie Dumitrescu) numai pentru faptul că este el (marele portar din cauza căruia n-am ajuns noi într-o semifinală de CM în 1994 – în SUA) într-un război permanent cu actualul președinte al FRF.
  După modul cum vorbește și despre Lupu (un fotbalist mare nu cum a fost el) se cunoaște ce caracter are !

 4. Acest mereu frustrat pe numele său Prunea (ce nume…!), este un antirapidist înrăit, n-am uitat când din postura de președinte la Iași l-a instigat pe Ionuț Chirilă (pe atunci antrenor principal la Chiajna) să reclame Rapidul la TAS …
  Acum îl jignește pe un mare internațional al nostru (Ilie Dumitrescu) numai pentru faptul că este el (marele portar din cauza căruia n-am ajuns noi într-o semifinală de C, în 1994 – în SUA) într-un război permanent cu actualul președinte al FRF.
  După modul cum vorbește și despre Lupu (un fotbalist mare nu cum a fost el) se cunoaște ce caracter are !

 5. Sincer, acest diferend nu ma interesează, ambii au părțile lor întunecate, însă, Lupu, de bine de rău a făcut ceva pt.Rapid…Prunea în schimb ne-a urât mereu; nu uit un meci cu FC Național, când am terminat 0-0( pe Cotroceni) în care prunea a făcut tot posibilul sa nu câștigăm, a aparat e drept fb, a tras de timp enorm( ce ratări a avut Narcis Raducan) iar apoi ne- a făcut semne obscene! Acum la bătrânețe, da impresia ca s-a ” deșteptat „, dar este același câine…Sper sa- i văd DESFIINȚAȚI, la cât rău au făcut fotbalului Românesc, FORZA RAPID!!!

 6. Acum vreo câțiva ani Lupu ăsta o ținea gaia-mațu că acțiunile Rapidului sunt tot la Copos, că știa el totul! Cine să bage în seamă un clovn bătrân și dereglat care ar face orice pentru o masă gratis? Cândva se mai scotea furând portofele, dar azi nu mai poate, că are mâinile prea groase.
  Și ce să învețe cei tineri de la el? A antrenat vreodată pe cineva, măcar o jumătate de oră în parc? Dacă întrebi zece copii care fac fotbal cine a fost Lupu, unsprezece o să ridice din umeri. Îl mai știu vreo trei ospătari bătrâni și moș Ovi Ioanitoaia.

 7. Prunea e un prost in opinia mea. Imi aduc aminte cazul nefericit, petrecut cu mai bine de 20 de ani in urma, cand in timpul meciului dintre Rapid cu Astra (Ploiesti pe vremea aceea) a murit un jucator pe nume Setfan Vrabioru. Prunea a intervenit in emisiunea Procesul etapei de la PRO TV sustinand ca a auzit el din locul unde se afla, ca oficialii Rapidului vorbeau ca sa se intervina la arbitru ca sa nu scrie in raport ca Mugur Bolohan (pe atunci juca la noi) l-a lovit pe nefericitul Vrabioru. Era o minciuna sfruntata, Bolohan era nevinovat iar acea discutie nu existat si chiar daca ar fi avut loc, mincinosul asta nu avea cum sa o auda, el aflandu-se la o distanta prea mare. Nu i-a pasat ca prin minciuna lui poate distruge cariera unui jucator nevinovat, important pentru retardatul Prunea (de atunci) era sa manjeasca imaginea unui club rival. Vad ca e mandru ca a facut parte din acea generatie de exceptie a Romaniei dar parca a uitat ca echipa nationala a ratat prezenta in semifinalele unui campionat mondial din cauza unei monumentale gafe comise de el. A spune azi ca niste copii nu ar avea ce sa invete altceva de la Lupu decat sa fure denota caracterul acestui individ.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.