Danut LupuGica HagiScandal

Dănuț Lupu sare la Florin Prunea în scandalul cu Ilie Dumitrescu: „Ce i se umfla așa vena? Cine este el să vorbească în numele Generației de Aur?”

Dănuț Lupu a sărit în ajutorul rivalului de la Steaua de pe timpuri, Ilie Dumitrescu, și a mărturisit pentru ProSport că Florin Prunea trebuie să o lase și el mai moale cu intervențiile pro Generația de Aur, deoarece nu e mandatat de nimeni să tot vorbească în numele acesteia și să provoace scandaluri.

Ilie Dumitrescu și Florin Prunea au avut un schmb dur de replici duminică seară în direct la Digi Sport, după ce fostul portar al naționalei României a intervenit telefonic în emisiune și s-a arătat deranjat de câteva afirmații făcute de analistul sportiv.

După ce l-a avertizat pe Ilie Dumitrescu că nu vorbește în numele Generației de Aur și ar face bine să fie atent la ceea ce afirmă, același sfat l-a primit la rândul său Florin Prunea și din partea lui Dănuț Lupu.

Dănuț Lupu sare la Florin Prunea în scandalul cu Ilie Dumitrecu. „Tu vorbești de caracterul lui Ilie? Tocmai tu?”

Dănuț Lupu consideră că Florin Prunea nu trebuie să mai facă de câțiva ani pe avocatul Generației de Aur.

„Ilie Dumitrescu a demonstat că este un mare domn în dialogul cu Prunea. Păi, băi, Florine, ce voiai tu să facă Ilie? Ce ti se umfla așa vena? Dacă îl ataca pe Burleanu era fratele tău? Era bine? Toată lumea știe că ai boală pe Burleanu, dar dacă îți dă un post pe la FRF să vezi ce cuminte ești tu.

Păi, ai uitat ce făceați voi, tu cu Lupescu? Cât circ ați făcut în stradă împotriva lui Mircea Sandu? Iar după ce ați primit posturi la FRF, mielușei. Păi tu vorbești de caracterul lui Ilie? Tocmai tu? Ilie a refuzat post de la Burleanu, dar tu ai refuzat postul de la Mircea Sandu? Ilie nu a mințit cu nimic și a spus exact cum au stat lucrurile. Ai ajuns tu să îl tragi la răspundere pe Ilie? Băiatul ăsta a fost unul dintre cei mai buni jucători ai României în meciul cu Argentina, un fost mare fotbalist al Stelei și internațional, iar tu așa vorbești cu el? Așa vorbești cu fostul tău coleg de națională?

Dar, te întreb eu pe tine ceva: tu în numele cui vorbești? Pe tine te-a mandatat cineva să vorbești în numele Generației de Aur? Ai acordul de la cineva să ieși tu și să tot vorbești, că de Ilie am văzut că te-ai luat. Lasă pe alții să vorbească, Florine. Lasă-i pe ăia titulari. Pe Stelea, Hagi, Popescu, Ilie Dumitrescu, Petrescu, Belodedici, Răducioiu. Lasă-i pe ăia să vorbească și nu mai învrăjbi tu lumea împotriva lui Burleanu, că Ilie nu a greșit cu nimic. De ani de zile tot alimentezi conflicte între Generația de Aur și Răzvan. Iar, dacă tu te iei de Ilie, ca să nu vorbească în numele Generației de Aur, păi tu în numele cui vorbești? Lasă-l pe Gică Hagi să vorbeacă că are tot dreptul. Ai ajuns tu avocatul generației de câțiva ani și nu știm noi?”, a declarat Lupu, pentru prosport.ro

 

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Lupică, nu mai da prostii din tine că te faci de râs! Te-ai ratat ca fotbalist, ai văzut Naționala la televizorul din arestul poliției din Atena, ți-ai făcut varză mașinile de lux, de când te-ai lăsat pierzi vremea cârâind ca o chivuță. Ești doar o caricatură obeză cu care se amuză ziariștii.
    Hagi a făcut carieră și tu nu. El a muncit serios, tu ai manglit din vestiare. El a construit o academie și un club campion, tu ai scăpat bășini pe teren în meciurile legendelor ramolite. El e cineva, tu ești cățelul de curte al familiei Lucescu. Numai că nea Mircea tot pe Hagi l-a prețuit mai mult, ție ți-a dat doar uneori o strachină de Pedigree Pal din milă. Acum te-a tăiat de la porție și ai ajuns să stai cu limba scoasă la ușa din dos a lui Burlică.
    Fă-ți un bine și dispari până nu ajungi să-ți întindă pensionarele pe stradă câte o hârtie de cinci lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.