Rapid

Sepsi – Rapid 2-2. Grigore: „Suntem o echipă fluctuantă, antrenorul merită susținere în continuare”

Dragoș Grigore a vorbit la finalul meciului Sepsi – Rapid 2-2. Având în vedere că oaspeții au condus cu 2-0, fundașul central nu a menajat vreun component al primei echipe, dar și-a arătat susținerea pentru Mihai Iosif. Iată mai jos ce a declarat fotbalistul.

Dragoș Grigore, la finalul meciului Sepsi – Rapid 2-2

„Am început ambele reprize bine, dar apoi am rămas în 10 și cred că defensiv, în a doua repriză, am făcut tot ce trebuie. Mergem maid eparte. Ur,mează o pauză după care sper să revenim mai puternici. Echipa e fluctuantă, nu știm să gestionăm anumite momente. Nu știu, cred că e nevoie de mai multă comunicare. Vom face tot ce se poate să ne revenim. Nu ne putem plânge de oboseală după 11 etape.”

„Da, au apărut accidentările neprevăzute, dar fac parte din fotbal. În primele șase etape am arătat foarte bine și datorită antrenorului. Obiectivul echipei a fost salvarea de la retrogradare în primul an. Suntem vinovați cu toții, nu cred că ar trebui să i se reproșeze ceva antrenorului, cred că merită susținere în continuare„, a declarat Dragoș Grigore la finalul meciului pentru Digi Sport.

Rămâi pe 1923.ro, site-ul tău preferat, pentru toate reacțiile de după această partidă. Mai ales că urmează pauza competițională!

S-ar putea sa te intereseze

8 Comments

  1. Dacă nu e antrenorul de vina, atunci jucătorii sunt! S-au obișnuit sa stea cu curu-n poarta la fiecare meci și sa ne ofere noua, suporterilor, cele mai slabe jocuri pe care le-am văzut pana acum la Rapid! Toate echipele ne domina, toți își creeaza ocazii, iar noi ne apărăm! De cinci etape, nici de aparat bu mai sunt in stare!

  2. @Anonim: Nu suntem în locul lui Dinamo…nu are rost să facem scenariu cum reacționam în altă situație…
    Până la aducerea unui antrenor (cum văd comentariile unora) care tot el a fost pe bancă și în primele etape, cred că mai bine ar trebui să ne dorim aducerea unui ATACANT!

  3. Mă gândesc cum era dacă ne aflam în locul lui Dinamo. Tot așa ați fi reacționat?!

  4. VOI să vă retrageți, cei care descurajați fanii și jucătorii prin comentariile voastre care nu își au locul printre fanii Rapidului adevărați, care susțin echipa și sunt alături de ea și la bine și la rău.

  5. Draga velociraptor, se putea si mai rau, la Sepsi este al 10-lea meci fara victorie, nu mai vorbesc de Dinamo sau Clinceni.

  6. Nu am ce sa reproșez băieților, problema este la joc…Astea sunt limitele lui Miță, din păcate…Nu putem câștiga doar din dorință și determinare…Rămân la părerea ca este absolut necesar aducerea unui antrenor(dir.tehnic) cu experiență, bineînțeles, iar Miță sa rămână pe loc…Vom vedea…Totuși, felicitări echipei pt. Determinare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.