O legendă a Rapidului e sigură: „Are șanse la titlu dacă intră în play-off!”

Adi Iencsi FC Rapid

Fanii din Giulești au motive să fie mulțumiți după începutul bun de sezon al favoriților. Chiar dacă ultimele partide au adus un regres, fostul căpitan al Rapidului nu crede că sunt motive de îngrijorare. Echipa este mai sus decât se aștepta cineva, iar alb-vișinii chiar pot da lovitura. Adrian Iencsi speră ca giuleștenii să prindă un loc de playoff, pentru că atunci totul este posibil. „Rapidul poate fi surpriza acestui sezon” crede omul care a fost campion în Giulești. Promovarea Rapidului a creat o emulație în Liga 1. Giuleștenii au avut o politică de transferuri foarte bună și acum se află pe locul 7 în Liga și pot lupta pentru un loc de play-off. În studio, la Playsport LIVE, Adrian Iencsi crede că echipa lui Mihai Iosif poate fi marea surpriză din acest sezon.

Ce a declarat Adrian Iencsi

„Nu mă așteptam la acest start de campionat, este o performanță promovarea în prima ligă. Este adevărat că au adus jucători importanți, Săpunaru, Grigore, au alte pretenții acum. Eu cred că, dacă Rapid prinde play-off-ul are șanse la titlu. Este altceva să joci acolo, doar câteva meciuri, vor pune probleme mari indiferent de adversar, a declarat Adrian Iencsi. După ultimele rezultate, nefavorabile, au apărut voci care au cerut capul antrenorului Mihai Iosif. Remiza cu Sepsi a mai liniștit lucrurile în Giulești. Echipa se pregătește acum de meciul cu campioana CFR Cluj”, a declarat Adrian Iencsi.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Dezamăgit de conducerea Rapidului

„Mihai Iosif merită să continue la echipă, a făcut lucruri bune, merită să primească încredere. Cum să nu continue cu el? Eu cred că Rapid joacă bine contra echipelor care joacă fotbal, de aceea am încredere în partidele cu adversari puternici. Cu echipele de top se vor descurca, în altă parte sunt probleme. S-a văzut cu Gaz Metan, de exemplu. Echipele care se apără sunt o problemă pentru Rapid, în acest moment, a analizat Iencsi. Adrian Iencsi a fost pe banca echipei sale favorite, în Liga a doua, dar nu a rezistat decât 7 etape. Jocul echipei nu i-a convins pe conducătorii clubului”, a mai punctat fostul mare fundaș.

CITEȘTE ȘI  Rapidiștii sunt îngrijorați după remiza cu CS Mioveni. „Nu ne-am regăsit!” / „Un punct nemeritat!”

„Am fost dezamăgit de decizia conducătorilor din Giulești. Nu sunt ranchiunos, am trecut peste, dar am rămas cu gust amar. Nu a fost o decizie corectă, în timpul scurt au fost niște rezultate bune, deși se schimbase echipa, am avut jucători noi. Am o relație bună cu Maftei, cu Niculae, dar exclud o revenire în curând. Eu am fost ghinionist, n-am avut un președinte ca Nico. Eu am încercat să îl aduc atunci lângă mine, dar n-a dorit, se știe de ce. Așa a fost să fie”, a conchis Iencsi

Sursa: playsport.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.