S-a supărat și nea Attila Hadnagy, fostul mare fotbalist

Nea Hadnagy

După ce Horațiu Moldovan și-a spus off-ul, la finalul meciului de la Sfântu Gheorghe, el fiind jucător acolo și știind cum evoluează lucrurile, reprezentanții lui Sepsi i-au sărit în cap. OK, patronul are tot dreptul să o facă. E echipa lui, comunitatea lui, proiectul lui. Bașca au fost și ceva rezultate, iar clubul a crescut frumos. Bun, apoi însă apaărut nea Hadnagy, fost atacant de liga a doua, care a reușit să marcheze și prin Liga 1, dar mai puțin decât, să spunem, Săpunaru. Nu e bai, a fost muncitor, deși, vorba lui Dinu, „fotbalul nu e șantier”. Acum, nea ăsta, care a jucat la echipe care aveau arondate de obicei două cifre și-n clasament și-n ziar, dacă apăreau, se ia de Moldovan.

Hadnagy, un atacant cum n-a mai avut fotbalul românesc

Că se neagă faptul că a fost marginalizat din cauza etniei cu atâta vehemență, încât ne face, totuși, să credem 100 la sută ce zice Molodvan este una. Nu de alta, dar pentru noi, rostim câteva nume, precum Baratky, Sipoș sau Auer, și vă cam oferim răspunsul legat de poziția noastră față de etnicii maghiari. Așadar discuția e alta. Nea Hadnagy ăsta, mare atacant în Serie B la Petrolo, Brașov sau „inculpata”, Sepsi, s-a luat de Horațiu Moldovan că n-a jucat la Sfântu Gheorghe și că nu-l știe lumea și că are două-trei meciuri în Liga 1… Păi, tată, n-a jucat… că acolo e un mult prea valoros, Niczuly, despre care am auzit că-l vrea Barcelona și un pic Napoli. Csf… ncsf…

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Nea Attila, părerolog de servici’

Însă! Să spui că are două-trei meciuri în Liga 1, el fiind la Rapid, intrând în top all-time 10 portari din Liga 1 ca invincibilitate, asta la 23 ani, tu jucând primul meci în Liga 1 la 30 ani, e un pic cam mult. Nu de alta, dar această legendă locală din Sfântu Gheorghe o să rămână în istoria fotbalului românesc exact cum rămâne un bolovan la suprafața apei. Totuși, el și-a dat cu părerea că, deh, dacă l-au sunat jurnaliștii. Așa, în loc de epilog, i-am face un CV lui nea Hadnagy, da’ e atât de mare, gros și stufos, că ni se umple memoria de stocare și nu vrem să riscăm vreo problemă tehnică.

1 Comment

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.