Rapid

Proiect imens la Rapid! Omul care îl coordonează a oferit detalii

Gabi Răduță, managerul centrului de copii și juniori de la Rapid, a vorbit despre ultimul proiect pus la cale de oficialii clubului de la Podul Grant! Giuleștenii au revenit în acest sezon în elita fotbalului românesc după șase ani de absență. Iar acum, conducerea echipei este gata să ducă totul la un alt nivel. Concret, Gabi Răduță a vorbit despre înființarea celei mai noi academii de fotbal din România și a dezvăluit detaliile stabilite împreună cu Daniel Niculae, Vasile Maftei și patronul Victor Angelescu.

Ce a declarat Gabi Răduță despre proiectul de la Rapid

”Deocamdată e doar un proiect, vrem să devenim o academie. Am început cu Vasile Maftei acest proiect, împreună cu patronul Victor Angelescu și președintele Daniel Niculae. Avem un plan de strategie și dezvoltare, am implementat foarte multe lucruri pe o platformă cu fișe de monitorizare a jucătorilor, cu programe individuale de antrenament. Vrem să devenim una dintre cele mai bune academii din România. Aceste lucruri nu se pot face peste noapte, la un proiect ca acesta, durează 3-4 ani pentru a putea culege roadele.”

„S-a cumpărat baza Constructorul, unde se vor face trei terenuri de dimensiuni normale, unul hibrid și două sintetice, doar pentru copii și juniori. Bugetul este mult peste ce am avut la Dinamo. Avem 14 grupe în momentul de față. Este un proiect grandios, nu m-am mai întâlnit cu așa ceva în activitatea mea de 22 de ani în România. Tot ce vă spun e 100% adevărat! Am întâlnit niște oameni atipici, foarte preocupați. Patronul clubului participă la toate antrenamentele și a toate jocurile”, a declarat Gabi Răduță, potrivit DigiSport, citat de realitateasportiva.net.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Decât zero, pare un salt cuantic! Sigur, vor urma, așa ar trebui, dar noi ne grăbim. Avem mentalitate de Serie C, dar ne dorim echipă de final 4 în Champions League. Nu merge așa. Cu răbdare, seriozitate și perseverență vom ajunge departe. Însă e nevoie de ele!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.