Marius Șumudică, o nouă declarație de dragoste: „Rapidul l-aș ajuta voluntar!”

Marius Şumudică ProSport

Marius Șumudică, a intervenit la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 6 octombrie.

,,M-aș fi dus fără bani la Rapid, aș fi făcut-o cu inima deschisă. Rapidul l-aș ajuta voluntar, dar acolo este Miță Iosif. Au făcut o treabă foarte bună, dar eram acasă și m-aș fi dus fără niciun ban. Îl respect foarte mult pe băiatul ăsta și sper să facă o treabă bună în continuare. Chiar dacă în ultima perioadă rezultatele echipei au luat-o la vale. Nu se pune problema să merg la Rapid. I-am promis lui Miță Iosif că nu voi merge la meciuri ca să nu simtă presiunea. Eram acasă și mă uitam la meci și tot stadionul striga ‘Șumudică, Marius Șumudică’, care eu practic nu eram acolo, vă dați seama ce înseamnă să fiu acolo.”

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„Mă voi duce doar când se va inaugura Giuleștiul, pentru că Rapid este echipa pe care o iubesc și este în inima mea. Era singura echipă care mă atrăgea și aș fi dat ultima picătură din cunoștiințele mele ca să fac rezultate. Rapidul înseamnă tot în viața mea profesională. M-am mai întâlnit și am mai avut discuții cu Miță Iosif, am încercat să îi dau și niște sfaturi”, a spus Marius Șumudică, la Radio Sport Total FM.

CITEȘTE ȘI  FC ARGEȘ II – RAPID II 0-2! MERGEM ÎN PLAY-OFF

6 Comments

  1. Trebuia sa vii in echipa cu Mita 😒
    El inca nu e pregatit de liga1 si e pacat de tinerii pe care ii avem…..au nevoie sa invete si sa se dezvolte 😥
    Doar cu pasiune si motivare nu rezistam 😭
    Hai RAPIDU!!!!!

  2. Salut tuturor.Mihai Iosif o va scoate la capat si…vom fi in play-off.Dar imi doresc pe cineva din conducere mai vocal dar nu genul tata ci la obiect sa impuna respectul pe care-l merita RAPID

  3. A plecat la turci omul. Asta e. Sa vedem ce-o fi. Pana in decembrie avem un program greu de tot.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.