Daniel PancuRapid

Daniel Pancu a vorbit despre situația lui Mihai Iosif

Daniel Pancu a vorbit despre situația lui Mihai Iosif. Conducerea giuleștenilor insistă că actualul antrenor, Mihai Iosif (46 de ani), nu va fi demis, dar în spațiul public au apărut zvonuri legate de numirea unui alt tehnician. De altfel, și Iosif a spus că se simte vânat! Pancone nu crede că Iosif va fi demis de la Rapid. Unul dintre foștii mari jucători de-ai giuleștenilor, dar și fost antrenor, nu crede că Iosif va fi demis. Oricum, subiectul l-a răscolit pe ”Pancone”, care nu a depășit nici acum momentul în care a fost îndepărtat de la echipă, în martie 2020.

Ce a declarat Daniel Pancu despre Mihai Iosif

”N-am văzut ultimul joc al Rapidului, am fost plecat. Ce cutremur? Nu, în niciun caz nu cred că se va schimba antrenorul. Nu cunosc situația, dar din punct de vedere al antrenorului. Dacă este adevărat ce au declarat ei, că obiectivul este evitarea retrogradării, cu toate că Rapid are în componență jucători de echipă națională, și acum convocați, dar și în trecut, atunci nu este niciun motiv ca să fie demis. Pur și simplu nu există niciun motiv. Adică, poți să demiți antrenorul, dar probabil cu compensații și toate celelalte chestiuni”, a spus Pancu, prezent în studioul emisiunii ”Digi Sport Special”.

Pancone a răbufnit la adresa conducerii de la Rapid

Pancu a răbufnit și a subliniat că el nu a primit compensații după ce a fost demis de la Rapid, cum s-ar putea întâmpla acum în cazul lui Iosif. ”Un singur prost, care se numea Pancu, a fost demis după două egaluri și o înfrângere. Și un singur prost a plecat fără compensații, care se cheamă tot Pancu. Și mai putem continua pe ideea asta cu Pancu, dar nu vreau să insist”, a mai spus Pancu, la Digi Sport. Rămâi pe 1923.ro, site-ul tău preferat!

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Opinia mea este ca antrenorul nu trebuie schimbat atata vreme cat echipa castiga jumatate din punctele puse in joc. Acum avem18 din 33 posibile. Spun asta pentru ca avem o banca de rezerve destul de subtire si absenta oricarui titular conteaza foarte mult. Si sa nu uitam obiectivul pe care Mihai Iosif l-a avut la inceputul campionatului. Orice clasare mai sus de locul 12 este un bonus.

  2. Pai da Pancone, dar alea 7 puncte pierdute au făcut diferența la promovare, la fel cum și cele 15 pcte, pierdute acum, sper sa nu facă diferența la retrogradare. Sunt sigur că dacă echipa va merge tot în jos și Iosif va fi schimbat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.