Rapid

NEWS ALERT | Două accidentări serioase la Rapid!

Lucian Goge s-a autoaccidentat în meciul Sepsi – Rapid 2-2 și a fost înlocuit cu Nastos. Aparent, acesta s-a ales cu o problemă gravă la genunchi, dar revenim cu informații pe măsură ce un diagnostic va fi pus de medici. La fel, Ștefan Pănoiu îi dă emoții lui Mihai Iosif după ce s-a lovit, nu a făcut parte nici din lotul de la meciul cu Sepsi și nu a mai fost păstrat nici de Bogdan Lobonț în lotul U20. Revenim cu detalii despre cei doi, care sunt în pericol să rateze meciul din următoarea etapă, cu CFR Cluj, care se va juca în jurul datei de 16 octombrie.

Belu e OK pentru Rapid, Ioniță II are șanse să intre cu CFR Cluj

Vestea bună în perspectiva partidei cu ardelenii este că la Rapid va reveni suspendatul Claudiu Belu și că există șanse tot mai mari ca Alex Ioniță II să prindă lotul și, eventual, să redebuteze la Rapid pentru câteva minute măcar. Evident, în funcție de care va fi starea sa din ziua meciului și, mai ales, de cum vor decurge ostilitățile pe teren. Rămâi pe 1923.ro, site-ul tău preferat, pentru a fi la curent cu starea de sănătate a celor doi amintiți în intro.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Meciul dintre CFR și gaz este în desfășurare; nu este aproape NICIO DIFERENȚĂ! , ca răspuns unui confrate…Eu cred ca vom face un meci f bun! Acum ctv minute, comentatorul spunea ca Rapid a preferat sa dea 100 000 pentru Stahl în dauna lui R.Deaconu; dacă este adevărat ,conducerea a făcut o primă Mare prostie! Totuși, în iarna se pot relua discuțiile, este exact ce ne-ar trebui, COORDONATOR! Se aude Nico, Victor????!!!!

  2. Nu prea văd ce se poate spera la meciul cu KVSC. Între Superdan și Supermiță, duelul e prea inegal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.