Valy Caciureac dă verdictul: „Este reușita suporterilor”

CS Rapid Valy Caciureac

Valy Ionescu-Caciureac a avut parte de o revenire spectaculoasă la CS Rapid, iar aceasta a avut numai cuvinte de laudă pentru fani. Amenințările cu proteste lansate de fanii giuleștenilor au avut efect, iar Valy Caciureac va reveni în funcția de președinte al Clubului Sportiv Rapid. Impresionată de reacția suporterilor, Valy Ionescu-Caciureac a subliniat că la Rapid s-a format cu adevărat o mare familie.

Valy Caciureac recunoaște meritele suporterilor

„Într-adevăr, azi am fost numită din nou președinta clubului. Este reușita suporterilor! Fanii m-au susținut și au demonstrat că suntem o mare familie, iar între noi nu stă nimeni. Eu nu incit la nimic rău, dar acum mi-am dat seama mai mult ca niciodată că Rapid este o mare familie”, a spus Valy Ionescu-Caciureac, la ProSport Live.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„A fost o lecție de viață! A fost un moment care mi-a demonstrat câtă lume este lângă mine. Eu am fost mereu nemulțumită și am crezut că lumea nu mă iubește. Eu le mulțumesc tuturor rapidiștilor. Pentru mine, suporterii sunt totul. Eu merg la meciuri ca să stau între ei”, a mai afirmat fosta mare campioană.

CITEȘTE ȘI  "Iosif e cel mai bun antrenor din România! Dacă îl schimbă, Rapid retrogradează"

5 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.