Daniel NiculaeRapid

Daniel Niculae e sigur: „Am făcut cel mai slab meci din acest sezon”

Daniel Niculae a făcut analiza la cald a unei noi înfrângeri. Acesta a acuzat atitudinea echipei și a vorbit despre viitorul lui Mihai Iosif. Iată mai jos ce a declarat fostul mare atacant. Rămâi pe 1923.ro, site-ul tău preferat.

„De ce ne-a fost frică, din păcate, n-am scăpat. Știu că victoriile aduc victorii, dar și când vine câte o spirală din asta… Deși am făcut meciuri bune… Cu Gaz Metan am făcut cel mai bun, iar în seara asta cel mai slab. Din păcate, în această seară, deși Voluntari n-a avut prea multe ocazii, nici dacă jucam până mâine nu dădeam gol. Poate am fost și puțin infatuați, trebuie să revenim cu picioarele pe pământ. Ne așteaptă un meci foarte greu la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi, și trebuie să arătăm acolo ca la începutul campionatului. Ne-am pierdut agresivitatea din atac din ultimele etape.”

Niculae: „Mihai Iosif nu depinde de meciul de la Sfântu Gheorghe”

„Rezultatul de la Arad poate fi considerat unul bun, dar dacă era coroborat cu cel puțin un punct și cu Mediaș. Corect, revin Săpunaru și Albu, dar trebuie să ne obișnuim ca toți să joace, fiindcă avem un lot destul de consistent. Dacă a fost henț la Tamaș, făceam un punct, dar jocul a lăsat de dorit. Am avut și noi momente foarte bune de joc. Trebuie să muncim mult mai mult și să arătăm altă față la Sfântu Gheorghe. După meciul cu Sepsi vine pauza cauzată de meciurile naționalei și vom vedea. E important să schimbăm atitudinea. Mihai Iosif nu depinde de rezultatul de la Sfântu Gheorghe!”, a declarat Daniel Niculae la Digi Sport.

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

  1. Rapidul are nevoie de antrenor, trebuie ca antrenorul să comunice cu echipa în timpul jocului. De când Miță nu mai comunică cu echipa, la Rapid e dezastru!!! Daniel Niculae să lase încăpățânarea acasă și să aducă antrenor cu experiență asta e HAI RAPIDUL….

  2. Sa nu uitați de Dan Alexa,multumescTimisoara!!.puneti-va un antrenor și pastrati-l și pe miță,terminați o data cu Țiganiada din Giuleste, HAI, RAPID!!

  3. Cumva ne pierdem luciditatea când suntem conduși, altfel,începem sa ne araram limitele și jucătorii antrenor- de fapt nu prea avem antrenor…O repet iar, NU poți juca doar după ce ți-a rămas de la antrenament! Antrenorul trebuie sa dea sfaturi IN TIMPUL MECIULUI!!! Din păcate nu se poate! Miță trebuie sa înțeleagă că rolul lui la Rapid se termină aici! Altădată poate, la fel ca și Pancone. Acum ne trebuie un Antrenor cu experiență, altfel, în ciuda ” optimismului „lui Nico, nu facem nici 10 pct! Asta este realitatea, chiar dacă o sa câștigăm sepsi!( puțin probabil) SPER la zile mai bune, dar, Ăsta e RAPIDUL din Giulesti!… Seară liniștită tuturor Rapidistilor!

  4. Sigur ca da. Cum să-l schimbe pe Miță. Nici în 2015 după 11 etape când aveau 7 puncte nu l-au schimbat pe Ganea. De ce ? Banii ! Asta e. Greu să joci fără bani în L1. Am visat frumos, din păcate începe coșmarul. Sau vorba bancului ” Pauza s-a terminat. Capul la fund „

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.