Marius SumudicaScandal

Marius Șumudică a dat de pământ cu fostul antrenor Dan Petrescu

Marius Șumudică (50 de ani) a fost deranjat de declarațiile pe care le-a făcut Dan Petrescu la finalul meciului pierdut de CFR Cluj, în deplasare, cu Jablonec, scor 0-1, din prima etapă a grupelor Conference League.  Liber de contract în acest moment, fostul antrenor din Gruia, care nu ”l-a iertat” nici pe Ilie Dumitrescu, l-a pus la punct pe ”Bursuc”. Șumudică i-a transmis colegului său că nu mai dorește să-i pomenească numele și i-a transmis și un mesaj.

Șumi a dat de pământ cu Dan Petrescu

”Îi doresc baftă, îl respect, dar îl rog frumos, și fac asta în spațiul public, să nu mai vorbească despre Șumudică și despre performanțele lui Șumudică la CFR. Câte au fost ele, 7 din 7, ceea ce a făcut el, și că ți-am dat șansa de a juca în Conference League în momentul de față. Acolo unde tu ai pierdut cu o echipă mult sub nivelul CFR-ului”, a tunat Șumudică, într-o intervenție telefonică ÎN Direct găzduită de emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Șumudică, tir la adresa lui Petrescu. ”Deja îmi curg și mie lacrimile”

Mai mult, Șumi nu a ratat ocazia de a-l ironiza pe Petrescu. ”Te rog frumos nu mai vorbi de mine și de fostul președinte al CFR-ului. Vezi-ți de treaba ta, să dea Dumnezeu să iei campionatul și să te bucuri de cele 21 de puncte pe care ți le-a lăsat Șumudică în torpedou, la mașină. Îi doresc în continuare baftă domnului Petrescu și să nu mai plângă că deja și mie îmi curg lacrimile și trebuie să-mi pun niște picături după aceea”, a mai spus la Digi Sport.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Il respect pe Sumudica…e un rapidist efervescent dar ii spun ceva ce sper ca va intelege:gura bate „dosul”…si nu-l vreau la RAPID acum…ne-ar face rau ambelor parti.D-le iosif,D-le Angelescu…scapati de paradigma dam un gol si nu mai luam…va furati caciula singuri.aveti un jucator cum n-am vazut demult…Albu…l-as incerca conducator de joc.pt ca nu avem si as face rost de un varf corespunzator

  2. Si corect dacea ca dadea de pamint cu Miți.El e de liga 2 sau a 3 dar nu e de liga 1.Si nu de faptul ca nu are licenta,asta e fleacuri.Ne au ciuruit penultima echipa cu cel mai greu ardenal in teren.Iata ce e obijduitor.Mihai nu are caciula sau cap cu caciula de liga 1.
    Cred ca saca vine Sumudica au sfeclit o toti si adversarii si CFR si toti.El e antrenorul Rspidului se cere.Dar zgircitul de Anghelescu nu vrea sa dee bani.Pe el il satisface Mihai.El e un tip linistit nu cere jucatori pe posturi ,nu cere intariri ,nu se cuarya cu arbitrii nu e linistit.Totul arde in el,un de de Ferghiuson al Rapidului…..

  3. Îmi amintesc că acum câteva luni, în plin playoff, Șumi dădea de pământ și cu… Miță 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.