Ioniță II la Rapid! Ce au declarat fotbalistul și Victor Angelescu

Ioniţă

În ultima zi de mercato, Alex Ioniță a rămas liber de contract, după ce și-a reziliat înțelegerea cu CFR Cluj. La finalul lunii septembrie, Alex Ioniță va scăpa de suspendarea pentru dopaj și va putea reveni pe terenul de fotbal. Victor Angelescu susține că sunt șanse mari ca Alex Ioniță să revină la Rapid. În plus, acesta spune că, luni sau marți, Rapid va avea o discuție cu jucătorul, pentru a stabili condițiile în care acesta va semna cu formația din Giulești.

Victor Angelescu îl vrea pe Ioniță II la Rapid

„Are ușile deschise la noi și o să avem discuția decisivă luni sau marți. Să vedem în ce condiții vine la Rapid. Nu am avut timp, pentru că am fost prinși cu meciul de la Arad. A fost și Daniel Niculae plecat acolo. A rămas ca săptămâna viitoare să ne vedem cu el. Eu zic că da, sunt șanse mari să revină la Rapid, a declarat Victor Angelescu, în exclusivitate, pentru fanatik.ro.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Ioniță II are poftă mare de fotbal

Inclusiv Alex Ioniță a declarat că este dornic să revină pe terenul de fotbal și că prima sa opțiune este Rapid. „Am reziliat luni, da. Aștept acum să se oficializeze. Trebuie să primesc decizia de la Comisie. Nu știu prea multe, e prima dată când îmi reziliez un contract. Acum, prima opțiune e Rapid. Daniel Niculae, președintele clubului, a discutat mai mereu cu Marius Niculae, care va fi impresarul meu. Vom vedea.”

„Cel mai important e să revin în fotbal. Am stat mult timp departe și nu mai suportam. Aștept să mi se termine suspendarea, pe 30 septembrie, și sper să mă antrenez deja cu echipa cu care voi semna. Abia aștept să revin. De la 1 octombrie pot juca. Din punct de vedere fizic, sunt pregătit. Dar, oricât de mult te-ai antrena singur, e altceva cu echipa. Am nevoie de meciuri, să mă antrenez cu echipa”, a declarat Alex Ioniță, zilele trecute, pentru gsp.ro.

CITEȘTE ȘI  "Iosif e cel mai bun antrenor din România! Dacă îl schimbă, Rapid retrogradează"

3 Comments

  1. Veți vedea adevăratul Ioniță!!! RAPID este mediul perfect pentru genul lui de jucător ! În 2 etape va fi pe teren, baftă Bulgare!!!

  2. În opt ani Ioniță a avut un sezon bun și atât. Ar fi un miracol dacă s-ar relansa.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.