Rapid

Noi credem în renașterea lui Alex Ioniță II la Rapid!

Revenirea lui Alex Ioniță II la Rapid este, momentan, în stand by. În sensul că nimic nou nu s-a mai discutat din weekend. Faptul că mijlocașul a reziliat, totuși, pe 6 septembrie, contractul cu CFR Cluj și că e liber, înseamnă o speranță importantă că va juca la Rapid. Sigur, decizia e a clubului, pentru că știm că Alex vine după o suspendare care succede o altă perioadă de lipsă acută de formă. Rapid e pe cai mari, așa că, a priori, fotbalistul are mai multă nevoie de Rapid decât Rapid de el. Mult mai mare! Doar că, vedeți, Ioniță II e un tip de fotbalist pe cale de dispariție, cu o gleznă teribil de fină, un giuleștean vișiniu sadea, care, suntem siguri, poate renaște DOAR la Rapid. Noi credem în Alex!

Ioniță II, veriga de care Rapid ar avea nevoie

Ne dorim nespus ca el să semneze și să îl vedem cum ne bucură iar cu reușitele sale, pe care niciun alt fotbalist din România nu le are la purtător. Ioniță II, dacă prinde încredere, va fi veriga care va prinde definitiv Rapid de play-off în această stagiune. Și așa calificarea pare de pe acum facilă, însă cu un fotbalist cu pedigree-ul lui Ioniță, acest detaliu capătă o consistență exponențială. O să vedeți la ce ne referim, doar să, semneze. Sigur, e nevoie de ritm, de reacomodare, dar dacă Alex Ioniță II se întoarce acasă, suntem siguri că 2022 va fi anul lui. Și după, poate, măcar încă un an, ne mai poate încânta la maximum.

Spunem asta nu pentru că nu ne-am dori să rămână în Giulești până la finalul carierei, ci pentru că potențialul lui Alex e de nivelul unui campionat de top. Da, la CFR Cluj a dezamăgit, însă noi credem și sperăm că relansat de Rapid, va putea face uns alt important. După ce va lăsa niște rezultate de senzație în urmă, poate chiar un titlu. Măcar unul!

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Daca vine Alex Ionita integrarea si performanta sa vor depinde de echipa.Daca echipa il ajuta, sigur calitatile sale vor exploda, daca nu va ramane o rezerva si o amintire
    CE SE INTAMPLA CU RARES ILIE. DE CE NU JOACA?????

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.