Scandal

Dinu Vamă îl atacă pe Mihai Iosif din plictiseală pură

Mihai Iosif (46 ani), antrenorul celor de la Rapid, întâmpină dificultăți în acest start de sezon, după ce i-a fost interzis să mai ofere indicații în timpul jocului, având în vedere că nu deține licență Pro.

„Îmi pare rău pentru Iosif, dar nu ajută echipa cu nimic”

Mihai chiar dacă a fost suspendat două etape și amendat cu 6.800 de lei de FRF, după ce a dat indicații în timpul jocului, iar Adrian Matei a fost cel care i-a luat locul. Dinu Gheorghe, fost președinte la Rapid, este de părere că giuleștenii trebuie să ia măsuri cât mai rapid și să instaleze un nou antrenor la echipă, care să colaboreze cu Mihai Iosif.

„Aici e o problemă, ei trebuie să găsească o soluție. Iosif, dacă stă pe bancă, nu scoate un cuvânt sau dă din mâini prin spatele băncii de rezervă, nu ajută echipa cu nimic. Ei trebuie să găsească o soluție aici. Îmi pare rău pentru Iosif, nu are licență Pro, dar ei trebuie să găsească un antrenor. Împreună cu Iosif să se găsească o formulă și să se accepte unul pe altul.”

„Trebuie să aducă un antrenor care să accepte să fie egalul lui Iosif, să le dai același salariu. Să spui 5.000 Iosif, 5.000 cel care vine. Nu cred că Șumudică vine la Rapid, el dorește altceva. Rapidul e o echipă care se caută, care crește. În vara viitoare va trebui iar restructurată. Ei își fac treaba pentru moment, dar nu sunt de nivelul pretențiilor oamenilor care iubesc Rapidul.”

„Nico și Angelescu trebuie să găsească o soluție. Echipa are nevoie de un șef în toate momentele. Dacă el e absent de pe marginea terenului, nu e șeful acasă. Nu poate intra în vestiar”, a spus Dinu Gheorghe, la Prosport Live, citat de digisport.ro.

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

  1. & Un scor la meciul dintre echipa din Hunedoara și FCSB care amintește și de faptul că fotbalul românesc a fost condus și de jucători de table ca, Dumitru Dragomir, Ioan și Victor Becali, Dinu Gheorge, Gheorghe Ștefan, Jan Pădureanu, etc., unii dintre ei cu prezențe active încă în fotbal, ?

  2. @ Ăia care dau licențe de antrenori de fotbal ce pregătire și ce rezultate au ca antrenori de fotbal, ?
    & Sunteți de părere că aceia care conduc cluburile de fotbal ar fi util să fie și specializați de școlile cu specific teoretic despre fotbal, pentru a putea conduce cluburi de fotbal, ?

  3. @ Dacă sunteți de părere că e o speță de felul „Valiza cu bani a lu’ Gheorghe Becali pentru arbitraje corecte”, faptul că Balaj, președinte la ANAD, își negociază funcție de conducere la CFR Cluj , fiind încă președinte ANAD, chiar dacă negocierile ar fi sau nu finalizate, ?

  4. Dacă Rapid nu bate pe Voluntari, Miță începe să se fezandeze. Ce antrenor bun e pe liber?

  5. Din pacate Matei e ca si inexistent pe banca, iar la interviul de dupa meci, da impresia ca nu ar vrea sa fie acolo. Iosif comunica doar cu maseorul, care la randul lui striga la jucatori. Ceva nu merge.

  6. Are si el o varsta ,sa-l intelegem Rapid are antrenor,presedinte,patron ,are echipa pe locul 3 in camionat,s-a calificat in optimile cupei ,avem ce ne-am dorit.mergem pe stadion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.