Rapid

Dezvăluiri în premieră despre Alexandru Albu: „E rapidist mort!”

Alexandru Albu a ajuns la Rapid în această vară, fiind împrumutat de la Concordia Chiajna şi a ajuns imediat om de bază în echipa pregătită de Mihai Iosif. Florin Manea, impresar de jucători, a vorbit despre mijlocaşul celor din Giuleşti. Acesta dezvăluie că Albu a mai fost o dată aproape să ajungă le formaţia patronată de Victor Angelescu. Agentul de fotbalişti a povestit cum a încercat să-l transfere la Rapid, pe când formaţia ,,alb-vişinie” evolua în Liga a 2-a din România.

Ce a declarat Florin Manea despre Alexandru Albu

,,Pe Albu eu am vrut să îl aduc la Rapid în Liga 2, când eram eu la Rapid. L-am dus la noi în birou, a vorbit cu Victor, dar nu a vrut Chiajna să ni-l dea. Eram în discuții să îl aducem atunci la Rapid. Eu îl știam pe Albu, era bun pentru Rapid. Uite, se dovedește și acum. Mai este un lucru pe care vreau să îl adaug: Albu este rapidist. Crede-mă! Hai să îți explic cum s-a ajuns să vorbim despre Albu. Este foarte bun prieten cu Vasile Matincă, fostul fotbalist. Eu sunt foarte bun prieten cu Vasile Matincă și m-a sunat când eram la Rapid: «Băi, uite, e Albu, îl știu, e jucător foarte bun, e rapidist mort, vrea să ajungă la Rapid». Eu îți spun ce mi-a spus Vasile Matincă.”

„L-am sunat și a făcut foarte multe ca să ajungă la noi la Rapid, cu doi ani în urmă. S-a dus și peste Chiajna să îl lase. Își dorea foarte mult să vină la Rapid. E un băiat de foarte mare calitate. L-am simțit că e rapidist. L-am simțit doritor să vină la Rapid. Se vede pe fața lui, e dedicat în timpul meciurilor”, a declarat Florin Manea, pentru ProSport, citat de realitateasportiva.net.

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. Eu zic sa nu va mai lipiti de baiatul asta pt imagine si am mai spus ca Dl.Angelescu s-a pricopsit cu un jucator cum n-a mai avut Rapid de cand l-a transferat pe Marcel Puscas.unii stiu ce spun.sper sa nu i se urce la cap iar daca va respecta fotbalul acesta il va rasplati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.