Cristian SapunaruRapid

VIDEO | Săpunaru i-a pus la locul lor: „Păi da, că eu îi fac echipa lui Iosif, nu știți?”

Conferința de presă dinaintea meciului Rapid – fcsb s-a consumat cu aceleași întrebări imbecile cu care presa românească ne-a obișnuit dintotdeauna. Cum însă la aceasta au participat Mihai Iosif și Cristi Săpunaru, ei și-au bătut joc de prostiile aruncate în aer cu cel mai fin umor giuleștean posibil. Întreaga conferință este mai jos, dar vă redăm câteva dintre răspunsurile celor doi, așa, pentru a vă oferi câteva indicii superbe despre ce s-a întâmplat cu două zile înainte de meci.

Cristian Săpunaru, ironic cu întrebările cretine cu care am fost obișnuiți

„Dacă mă sfătuiesc cu Iosif? Păi doar eu fac echipa, nu așa s-a zis? Hai, să fim serioși! Cum să vorbesc eu cu antrenorul despre echipă? Oi avea eu experiență, ca jucător, dar nu se pune problema ca antrenor. Asta e o întrebare la care nici n-am ce răspunde!„, a declarat Cristi Săpunaru.

„Contează prima la meciul cu fcsb? Credeți că interesează asta pe cineva? Dumenavoastră primiți o primă dacă faceți un material mai bun? Și eu am salariu fix! Dacă vreți să îmi dați un bonus, e bine venit!”, a completat căpitanul Rapidului.

Mihai Iosif îl așteaptă și pe… Ibrahimovic!

„Orice fotbalist de valoare e bine-venit, inclusiv Claudiu Keșeru… Nu e vorba de culori, fiindcă doar a trecut pe acolo. Însă eu, deocamdată, nu știu nimic. Poate mâine, poimâine, apare că vine Ibrahimovic”, a spus și Mihai Iosif.

„Ce aș alege între o victorie cu fcsb și un loc în play-off? Mă credeți că eu nu mă gândesc acum la play-off, ci la următorul meci? Clar aleg să batem duminică, după avem timp să ne facem calcule și pentru play-off!„, a mai adăugat Săpun.

Rămâi pe 1923.ro, site-ul tău preferat, pentru a fi la curent cu tot ce mișcă legat de acest meci și de tot ce înseamnă Rapid București!

Iată conferința de presă completă în format video

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Am senzația ca toți acești tineri jurnaliști sunt spurcaciuni fcsb-iste. În cazul în care nu sunt clone comuniste, mai exista o singura varianta. Sunt toți cumpărați de oier, altfel nu se explica cum se face ca în toate întrebările puse și replicile date către cei intervievați,fac ce fac și aduc discuția numai și numai despre mielușei oierului șef. Respect pentru modul în care au fost puși la punct, atât de Cristi Săpunaru, cât și de Mihai Iosif. Următorul răspuns al echipei din Giulesti,trebuie sa fie musai un meci mare cu spurcații și o victorie pe masura. HAI RAPID!.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.