Gigi BecaliUmor Giulestean

Rapid – fcsb | Secundul lui Gigi Becali crede că ai lui sunt favoriți

fcsb a învins Gaz Metan la limită, scor 2-1, evident din 11 metri, că altfel n-aveau cum, iar secundul Dinu Todoran a spus că trebuie să mai lucreze la fazele fixe. Todoran, secundul lui Gigi Becali, spune că grupul puternic de la fcsb a câștigat acest meci și recunoaște că mai are de lucrat la fazele fixe, după ce medieșenii au înscris dintr-o lovitură de colț: 

„A fost o victorie muncită. Băieții au crezut până la final, am un grup unit, cu jucători de caracter. Am avut ocaziile mai mari. O să avem în alte meciuri mai multe ocazii. Trebuie să ținem aproape de CFR, ei au deja patru victorii. Orice jucător de la steaua (n.r – fcsb) este de valoare, atacanții trebuie să marcheze.”

Gigi Becali a făcut bine schimbările

„Schimbările au fost inspirate, au intrat bine Olaru, Crețu și Tavi Popescu. Ultimul ne-a adus victoria. Oricine poate intra la noi, toți jucătorii sunt de valoarea. Mamut a făcut un joc bun, jucătorii care tocmai au venit trebuie să se acomodeze, mai ales cu Peluza Nord. Mamut știa despre ce e vorba, am vorbit cu el, la următorul meci o să joace mai mult.”

Fostul imens fotbalist Todoran crede că Rapid are a doua șansă…

„Trebuie să lucrăm mai mult la fazele fixe, să nu mai luăm goluri. Va trebui să câștigăm meciul cu Rapid, va fi foarte greu, nu mă așteptam să aibă rezultate atât de bune. Per total, noi suntem favoriți. Pe noi ne motivează meciurile cu Rapid, cu Dinamo, ne dorim să câștigăm aceste meciuri pentru noi și pentru suporteri”, a spus acest Mike Phelan de la fcsb, după victoria cu Gaz Metan, scrie digisport.ro. Rămâi pe 1923.ro, site-ul tău preferat, pentru că va fi o săptămână lungă și frumoasă!

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Eu zic ca băieții au reacționat corect ; nu știu exact, dar cred ca fcsb nu ne- au învins de vreo 15 ani ! E fb.ca sunt încrezători și cu tupeu, asta este mentalitatea care de obicei ne lipsește nouă, Românilor! Rămâneți concentrați, atitudine și determinare și greu, f.greu vom pierde! Forza RAPID!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.