Rapid

ANALIZĂ | O victorie la Botoșani o face pe Rapid favorită pentru locul 2!

Rapid poate consolida locul 2! Pentru a ne face înțeleși încă din start, ne referim la locul 2 în play-off. Pare departe să discutăm despre așa ceva la finalul etapei a 6-a, dar experiența pe care o avem și actualitatea fotbalului românesc ne arată că, dacă bate în Moldova, pe Rapid nu o mai poate opri în viitorul apropiat decât CFR Cluj. Sigur, FC Botoșani e o echipă solidă, dar neavând suporteri și neavând o structură bine articulată la nivel de conducere și bancă tehnică, poate avea un picaj destul de facil. ici ne gândim, de exemplu, la Sepsi, club mult mai solid în stagiunea precedentă. Acum, covăsnenii au un început execrabil de sezon și viitorul pare sumbru. La fel ca la CSU Craiova. Exemple sunt destule.

Rapid se poate desprinde la trei puncte de locul 3

Noi ne concentrăm pe FC Botoșani, echipă care, fără dubii, poate învinge Rapidul. Însă are șanse mult mai mari să nu o facă și, de aceea, contrar celor spuse de Iftime, dacă Rapidul ar pierde la Botoșani ar fi, totuși, o mare surpriză. Doar că noi pornim de la premisa că Rapidul bate, așa cum e firesc. 13 puncte în cinci etape – ca și Botoșani, corect – dar fără gol primit și un joc defensiv excepțional, o transformă pe echipa lui Mihai Iosif în favorită clară. Și cum noi prevedem o victorie chiar la 0, atunci vom avea o distanță de trei puncte față de locul 3 care, deocamdată, va rămâne a Botoșaniului. CFR Cluj, cu șase victorii din șase meciuri pare de neatins, și nu ne referim din punct de vedere sportiv. Sportiv am văzut cum mătură toată Europa cu ei.

CFR Cluj se face de râs în Europa, iar Șumudică e ultimul vinovat

Dacă tot am deschis această paranteză, trebuie spus că suntem ferm convinși că Marius Șumudică nu are ce face mai mult la Cluj-Napoca, pentru a răsturna metehnele împământenite în ultimele sezoane. Pentru că Steaua Roșie, Young Boys sau chiar Red Imps sau Borac nu sunt Gaz Metan sau Clinceni, să știe cine e CFR Cluj. Miriuță a comentat de Șumudică, dar probabil că dacă era el, printr-un miracol, pe banca CFR-ului la Belgrad, se termina 0-9. De alții ne abținem, că am deviat deja mult. Cert e că pentru Rapid, actualmente, doar CFR Cluj pare inaccesibilă. Mai ales în perspectiva play-off-ului. Însă până acolo trebuie să ne bucurăm de ce ne oferă prezentul. Iar prezentul înseamnă FC Botoșani – Rapid.

Meci de 1X2, dar noi credem că Rapid va bate!

Meci care se va juca după cinci etape excelente și pe care noi pariem că Rapid nu-l va pierde, chiar dacă este de 1X2. În același timp, noi ne gândim, la fel ca Mihai Iosif și băieții lui, doar la victorie. Și credem în ea. De aceea, veți vedea, cum fără să vă dați seama, mai ales marii pesimiști, Rapid ajunge la porțile play-off-ului! Cu mult timp înainte ca sezonul regular să se termine. N-am miza chiar pe o luptă la titlu totuși, deși nu e nici exclusă. Dar realist vorbind, la cum arată clubul actualmente, mai jos de locul 4, și aia cu ghinion, nu ar trebui să fie finishul Rapidului în 2022.

Sigur, vom mai face analize și proiecții pe măsură ce etapele se vor scurge. Deocamdată așteptăm un succes la Botoșani, care să consolideze locul 2 în clasament. Unul pe care Rapid nu l-a mai avut de… nici nu mai ținem minte! Rămâi pe 1923.ro, site-ul tău preferat, pentru anii fabuloși ce vor veni!

S-ar putea sa te intereseze

8 Comments

 1. o victorie la botoseni, care nu pare deloc ilogica, ne-ar oferi shanse mari la mai mult ..si sunt convins ca asa va fi
  HAI RAPID!

 2. Sasha, iti dau eu un exemplu de miracol: CFR se califica in EL. Eu nu cred in miracole, dar nici nu as paria ca echipa lui Sumudica nu castiga meciul cu Steaua Rosie Belgrad. Sesizezi diferenta?
  Eu cred ca putem castiga meciul de la Botosani tocmai pentru ca victoria noastra nu depinde de miracole.

 3. Rapidul nu are haltă de oprit la Botoșani. Poate cel mult staționa. Sincer îmi doresc un X2. Cine știe s-au pus în vânzare biletele pe național arena pentru meciul cu Craiova? Pentru cei care nu ați ajuns la Botoșani, galeria Rapidului este in prezent adunată lângă fosta fabrică de zahăr. În 30 de minute plecăm spre stadion. Hai Rapidul.

 4. Ca rapidist sunt increzator in sansele noastre insa nu pot afirma ca nu am emotii in privinta rezultatului.
  HAI RAPIDUL!

 5. Eu unul n-aș paria nici măcar zece lei pe 2. Încă o victorie afară ar fi un miracol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.