Rapid

NEWS ALERT | Rapid a prezentat un nou sponsor important!

FC Rapid 1923 a prezentat un nou parteneriat important. Cu Mobexpert, unul dintre marii jucători de pe piața de mobilă! Mai jos cele două entități au prezentat noua colaborare, pe site-ul oficial al clubului. Rămâi pe 1923.ro, site-ul tău preferat, pentru toate informațiile!

Dragi Rapidiști,

Ne bucură să anunțăm că Familia Rapid se mărește cu încă un partener. Brandul Mobexpert, liderul pe piața de mobilă din România, se alătură Fotbal Club Rapid 1923 pentru a continua dezvoltarea Centrului de Copii si Juniori al clubului.

Mobexpert are o experiență de peste 28 de ani pe piața de mobilier, timp în care a dezvoltat 8 fabrici, peste 26 de magazine și numără aproximativ 2.100 de angajați. După ce și-a propus să onoreze cu succes așteptările clienților săi, Mobexpert se alătură proiectului de creștere a viitorului alb-vișiniu.

Astfel, FC Rapid 1923 își continuă, alături de un brand puternic, eforturile de a dezvolta clubul și, în special, sectorul juvenil. Clubul este încrezător că, împreună cu Mobexpert, juniorii rapidiști vor beneficia de cele mai bune condiții pentru a se pregăti pentru marea performanță.

Mai jos se regasește scrisoarea primită din partea echipei Mobexpert pe care vă invităm să o citiți.

Firma Mobexpert sponsorizează cu plăcere Centrul de copii și juniori al clubului Rapid București.

Știm că Dl Angelescu, proprietarul clubului, a alocat bugete importante pentru performanță în zona de copii și juniori, iar noi intenționăm să le completăm cu sume la fel de mari.

Suntem convinși că având în spate o susținere financiară adecvată, zona de copii și juniori va putea sa ajungă într-un timp scurt acolo unde îi este locul, în primele trei echipe din România.

D-lui Maftei și D-lui Răduță, managerii Centrului, precum și tuturor antrenorilor, le urăm mult succes în tot ceea ce fac, iar copiilor le dorim sa fie feriți de accidentări și multă baftă.

Mulțumim,

Mobexpert

Sursa: fcrapid.ro

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. Felicitari domnul Sucu pentru initiativa de a investi in echipa mea de suflet!
    Sa va dea domnul multa sanatate si numai bucurii!

  2. Forzzza RAPID!!! Oameni dragi ,împreună vom reuși!!! Alb vișini pe,viață!!! „Din,Giulesti până-n Madrid. NU ESTE ECHIPA CA RAPIDDD!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.