Mihai Iosif a fost felicitat de steliști și dinamoviști după victoria cu fcsb!

Iosif Rapid

Victoria obținută de Rapid în fața lui fcsb i-a aglomerat programul antrenorului giuleștean Mihai Iosif, care nu a mai făcut față felicitărilor care au curs din toate direcțiile. Tehnicianul spune că la un moment dat și-a închis telefonul deoarece suna încontinuu. Mihai Iosif trăiește cele mai frumoase momente din cariera sa, Rapid fiind în acest moment singura formație din Liga 1 care nu a primit gol în primele cinci etape. Nou-promovata a făcut un singur pas greșit până acum, 0-0 cu Farul Constanța, reușind să își învingă ceilalți adversari, printre care și fcsb. Tehnicianul s-a declarat mândru de atitudinea jucătorilor săi, dar și a suporterilor, pe care îi consideră al 12-lea jucător al Rapidului.

Mihai Iosif, asaltat de felicitări după victoria cu fcsb

Antrenorul rapidist a expus partituri tactice aproape perfecte în primele cinci runde, echipa sa fiind singura care nu a încasat niciun gol până acum. Victoria obținută cu 1-0 în fața lui FCSB a dat startul unui val de felicitări fără precedent, acesta fiind contactat de foarte mulți oameni din lumea fotbalului.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„Am primit foarte, foarte multe mesaje. Nu s-a blocat telefonul pentru că l-am mai închis eu, am rămas fără baterie. Din lumea fotbalului am primit de la mai mulți steliști decât rapidiști, oameni care au jucat fotbal. Mai mult de la steliști și dinamoviști decât de la rapidiști. Asta pot să spun sigur”, a declarat Iosif pentru DigiSport, citat de ProSport. Rămâi pe 1923.ro, site-ul tău preferat!

CITEȘTE ȘI  Dinamo - Rapid | Optimism in randul suporterilor inainte de meci

1 Comment

  1. ..daca as fi patron la Rapid si as avea ..bani l-as lua maine dimineata pe Hervin Ongenda ( Botosani)..este jucatorul care ar lega echipa si ar face si spectacol…tribunele ar fi in delir !!…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.