Fan Zone

Mesajul lui Bocciu înainte de meciul cu CSU Craiova: „Muicăă va suna a văicăreală!”

Vă redăm mai jos mesajul de luptă a lui Liviu Ungurean, alias Bocciu, liderul galeriei rapidiste! Cel care conduce, magistral, suporterii vișinii! Acesta a postat pe pagina personală de Facebook.
1, 2, 3, 4, 5, 6 au fost examene pe care echipa le-a trecut cu brio. Poate mulți nu credeau și de aceea aplauzele noastre au venit ca o răsplată cuvenită pentru jucători și antrenori. 1, 2, 3, 4, 5, 6 au fost borne pe care noi, Galeria Rapidului le-am depășit fără probleme. De noi n-avea cum să se îndoiască nimeni. Doar să ne admire și să ne aplaude. Urmează testul cu numărul 7. Hai să trecem și de acesta așa cum știm noi. Păi să miroasă a praz în București? Niciodată. Sâmbătă seară pe Național Arena, „muicăă” va suna ca o văicăreală. Pentru că vocile a mii de rapidiști vor forma un mare cor care va cânta neîncetat: „Haide Rapidul, haide Realul!”
Ahoe!

S-ar putea sa te intereseze

7 Comments

 1. Bravo băieți !
  Nu sună ca un reproș, dar, cred c-ar fi bine să vă abțineți în a mai arunca petarde pe teren, nu de altceva, dar suferă echipa prin amenzile primite și eventual prin disputarea unor jocuri fără spectatori și a-ți văzut în campionatul trecut ce rău a fost fără voi în tribune…!
  Oricum vă felicit pentru susținerea cu toată ființa voastră a echipei, sunteți cu adevărat al doisprezecelea jucător al Rapidului !
  FORȚA RAPID SPRE A ȘAPTEA VICTORIE !!!

 2. Jos pălăria ..așa se vb nu cu înjurături bravi țin cu Știința …jos pălăria Rapid !!cine e mai bun să învingă …corect frate !!!

 3. Credeți ca o să ne impedicam de voi Olteninilor puteați să i-l aduceți pe Guardiola și tot o luați pe coajă HAI RAPID NU VA FIE FRICA CĂ OLTENI PICĂ ȘI NU SE MAI RIDICA

 4. avem cea mai grozava galerie din tara, asa a fost din totdeauna si asa va ramane pentru totdeauna si asta pentru ca noi, rapidistii, iubim RAPIDUL din tot sufletul
  FORTZA RAPID!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.