Gigi Becali laudă galeria Rapidului și va ajuta cu coregrafia „galeria” fcsb

csa steaua becali

Gigi Becali așteaptă cu nerăbdare derby-ul pe care fcsb îl va juca împotriva Rapidului, toate acestea pentru a vedea războiul dintre cele două galerii. Rapid București – fcsb se joacă duminică, 15 august, ora 21.30, în etapa a 5-a din Liga 1, pe Arena Națională, iar organizatorii așteaptă aproximativ 40.000 de spectatori pe cel mai mare stadion din România. Deși a dat-o la pace cu suporterii fcsb-ului, Gigi Becali nu a ezitat să laude galeria Rapidului. Latifundiarul din Pipera a explicat și de ce îi place să îi urmărească pe ultrașii grupării din Giulești.

Gigi Becali, cucerit de ultrașii Rapidului

După ce i-a lăudat pe ultrașii formației din Giulești, Gigi Becali a dezvăluit că îi va ajuta din punct de vedere financiar pe suporterii fcsb-ului. Pentru a face o coregrafie specială la partida cu Rapid.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„Mie mi-au spus cei din galerie că nu îi interesează campionatul. Ci să batem Dinamo și Rapid. Au o galerie foarte frumoasă și meciurile cu ei sunt foarte frumoase. Ei nu înjură jucătorii, patronii sau pe altcineva, ci încurajează echipa lor. Au o galerie superbă. Au un imn extraordinar, e frumos, dar acum nu mai îmi place muzica. Eu cred că o să avem și noi vreo 8.000 de spectatori, o să avem coregrafie frumoasă pentru că m-a impresionat faptul că au fost la Arad. De atunci am hotărât să îi ajut. O să îi ajut cu această coregrafie. Eu au jucători cu experiență și o să fie un spectacol frumos”, a spus Gigi Becali la Pro X, citat de prosport.ro.

CITEȘTE ȘI  O legendă a Rapidului e sigură: "Are șanse la titlu dacă intră în play-off!"

Rămâi pe 1923.ro, site-ul tău preferat din 2012!

1 Comment

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.