EXCLUSIV | Alexandru Ioniță II, un an la Rapid. Află detaliile complete

Alex Ioniţă ProSport

Alex Ioniță II se poate antrena de două săptămâni, în cadru oficial, adică de pe 30 iulie. Mijlocașul crescut de Rapid se află aproape de expirarea suspendării de un an pe care a primit-o pentru dopaj și la finalul lunii septembrie el va avea drept de joc. În acest context, cum Rapid n-a reușit să aducă un număr 10 de cea mai bună calitate, conform informațiilor 1923.ro, oficialii clubului giuleștean discută deja cu CFR Cluj pentru o mutare. „Bulgarul” aparține de campioana României, dar în acest moment, aparent, nu este luat în calcul de Marius Șumudică pentru integrarea sa rapidă în lotul echipei ardelene, mai ales că ritmul de joc îi lipsește, logic, complet lui Alex.

Rapid vrea să îl ia împrumut un sezon pe Alex Ioniță II

În rest, cu pregătirea fizică acesta este extrem de bine pus la punct, practic toți parametrii sunt la cel mai înalt nivel. În plus, dorința sa de revanșă și pofta de joc sunt la cote maxime, așa că, aparent, soluția Rapid, pentru actualul sezon, pare cea mai bună variantă pentru ambele părți. Deocamdată, cluburile negociază cedarea fotbalistului sub formă de împrumut pentru un sezon, urmând ca negocierile să se finalizeze, totuși, undeva spre finalul perioadei de transferuri, având în vedere starea sportivă totuși delicată a lui Alex. Rămâi pe 1923.ro, site-ul tău preferat, pentru detalii legate de această mutare care, chiar dacă nu e realizată, pare, în acest moment, iminentă.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

CITEȘTE ȘI  Rapid - CFR Cluj 2-0. Daniel Niculae: "Așa suntem noi, rapidiștii!"

3 Comments

  1. Ioniță ll va fi împrumutat la Rapid pana la anu,iar de la anu va fi liber. Adică va continua în Giulești. Doar dacă Rapid vrea sa îl țină

  2. Împrumut pe un an? Păi Ioniță II parcă mai are contract doar până în 2022. Când expiră împrumutul expiră și contractul, deci n-ar avea sens. Sau să înțelegem că CFR vrea să prelungească?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.