Naționala de Fotbal a RomânieiRapid

Doi rapidiști convocați la echipa națională! Cu cine joacă România

Antonio Sefer (21) a fost convocat la naționala U21 a României, pentru dubla „amicală” cu Anglia și Georgia. Meciul cu naționala Angliei se va disputa pe 3 septembrie, de la ora 21, în timp ce partida cu georgienii va avea loc pe 7 septembrie, tot de la 21:00. Toni a făcut parte din lotul României la Olimpiada de la Tokyo, fiind unul dintre cei mai apreciați jucători ai naționalei noastre, scrie pagina de Facebook FC Rapid 1923. Tot acolo aflăm despre un alt om de bază că merge la prima reprezentativă. Însă el va juca pentru România U20, acolo unde are două amicale ceva mai grele.

Ștefan Pănoiu joacă pentru România U20

Ștefan Pănoiu a fost convocat de Bogdan Lobonț la naționala U20 a României pentru jocurile amicale împotriva Portugaliei (2 septembrie, ora 19, Voluntari) și a Angliei (6 septembrie, ora 16, St. George’s Park). Mijlocașul de 18 ani al Rapidului a înscris un gol în acest sezon, aducând victoria în partida de la Pitești. Asta așa, că Rădoi s-a răzgândit pe ultima sută de metri și nu i-a chemat pe nici unul dintre Moldovan, Grigore, Belu și Albu la prima reprezentativă, alegând să-și cheme oamenii nașului, de la fcsb. Vom reveni la acest subiect!

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Normal că „marele” selecționer Rădoi, cu licență dar fără bacalaureat, a luat la națională supușii lui berbecali pentru a le crește cota la un eventual transfer de n-spe milioane cum visează ciobanul naș !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.