Dinu Vamă, pe urmele lui Father Chicken cu aberațiile: „De ce nu vine Puiu Ionescu?”

DINU GHEORGHE Vamă dinamo

Dinu Gheorghe a avut un mesaj dur pentru conducătorii Rapidului, chiar înaintea derby-ului cu fcsb! Fostul conducător din Giulești nu înțelege de ce sunt ocolite legendele clubului. Dinu Gheorghe susține că jucătorii reprezentativi din istoria Rapidului n-ar trebui să lipsească la marile meciuri din Liga 1, așa cum sunt mai ales cele cu fcsb și Dinamo. Fostul președinte din Giulești a dat și câteva exemple, precum Neluțu Sabău și Dănuț Lupu. De menționat însă că Lupu este acum angajatul celor de la CS Dinamo.

Ce a putut declara Dinu Vamă înainte de Rapid – fcsb

„Am văzut și apreciez că patronatul s-a gândit la jucătorii care au activat la Rapid, dar am o observație. Am văzut în seara asta, și ce mai știu și eu, vin foarte mulți jucători, dar nu legende. Să înțeleagă ce spun cei care sunt la Rapid! Mai trăiește un Puiu Ionescu, Nicky Dumitriu, din echipa aia mai trăiește Nelu Motroc, au făcut mult pentru Rapid. Să vă dau un exemplu: Dănuț Lupu. Mai e și Neluțu Sabău. La un joc cu FCSB și Dinamo, să se ducă să-l aducă pe Sabău de la Cluj-Napoca. Așa ar fi corect”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Mai jos, dovada…

Discursul suprarealist al lui Dinu Vamă, probabil trezit din somn înainte de emisiune, s-a pupat perfect cu realitatea… În sensul că Puiu Ionescu, legenda neinvitată după el, a dat chiar lovitura de începere! Video e mai jos. În ceea ce îl privește pe Nichi Dumitriu, cum nu chiar toți am ajuns niște cioflingari, știm, de exemplu, că e stabilit de câteva decenii în Grecia, iar acum are probleme de sănătate cam incompatibile cu deplasarea până la București pentru un meci la care oricum, fie vorba între noi, te ia somnul, la ce fotbal se joacă. Practic, discursurile lui nea Dinu, prietenul Rapidului, seamănă tot mai mult cu cele ale lui Anghel Iordănescu, aka Father Chicken.

4 Comments

  1. Dinu vama a nenorocit Rapid nu inteleg de ce a venit prea cînd patron era Valeriu cred ca sa șteargă niște hirtiii

  2. Dinu vamă ?
    Un profitor al Rapidului, care a câștigat la Rapid suficient cât să-i ajungă pentru tot restul vieții…
    Un dinamovist convins care ar dori să mai ciugulească ceva de la Rapid…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.