Juventus a dat 500.000 euro pe Younes Bnou Marzouk când avea 17 ani!

Younes Bnou Marzouk
Younes Bnou Marzouk

Younes Bnou Marzouk este al nouălea și, probabil, ultimul transfer făcut de Rapid în această perioadă de mercato. Și a fost prezentat în EXCLUSIVITATE de 1923.ro, site-ul tău preferat. Atacantul francez de origine marocană de 25 ani are un CV interesant, cu toate că cifrele sale nu sunt grozave. Și, mai ales, nivelul la care a jucat în ultimul timp. Venind din a doua ligă elvețiană nu pare cu nimic mai presus decât Adi Bălan, omul al cărui dublură va fi. Numai că, deși recent a jucat în ligi inferioare sau în campionatul Maltei, Marzouk are o poveste interesantă.

Marzouk a fost transferat pe jumătate de milion de euro

Născut și crescut în Franța, el a fost luat la 15 ani de Metz pentru a fi șlefuit, însă doar doi ani a stat la juniorii clubului francez. Asta pentru că Juventus Torino l-a dorit neapărat în curtea sa. Se întâmpla în 2013, pe când Marzouk nu era încă major. Sigur, și din România a mai luat Juve fotbaliști. Numai că aici particularitatea este că Marzouk nu a fost adus oricum, ci, aparent, pentru aproximativ jumătate de milion de euro. Sumă importantă, mai ales că în acele vremuri inflația din fotbal nu ajunsese la aceste nivele.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

A fost MVP la Cupa Africii pe Națiuni U17

E drept, pentru Juventus Torino el nu a jucat niciodată, deși a fost sub contract cu gruparea din nordul Italiei timp de patru ani. În majoritatea timpului, a fost însă împrumutat. Inclusiv în Franța la Angers. Unde a și jucat. Din păcate însă numai la echipa a doua a clubului pomenit, adică în liga a 5-a din Hexagon. Transferul la Juventus a venit după ce puștiul pe atunci, care abia împlinise 17 ani, fusese MVP la Cupa Africii pe Națiuni U-17, alături de naționala gazdă, cea a Marocului. Cu care a reușit o clasare pe locul 4.

CITEȘTE ȘI  NEWS ALERT | A plecat de la Rapid chiar în ziua meciului cu Mioveni

8 COMENTARII

  1. E o zicala care sper din toata inima sa nu se confirme in cazul acestui jucator :” Nascut talent, murit speranta”.

  2. Va sa zica Rapid a avut doi straini in probe in doua amicale si nu i-a pastrat, in schimb a transferat direct de pe internet un necunoscut!

  3. Când apare Adi Bălan, Younes trebuie să-i deschidă ușa de la vestiar și să se repeadă să-i parcheze mașina.

LĂSAȚI UN MESAJ