Sumudica a facut show la conferinta de presa: „Ma duce bibilica!”

Șumudică

Marius Șumudică a făcut iar spectacol, de această dată după victoria obținută de CFR Cluj cu FC U Craiova, scor 3-2.

Antrenorul a remarcat jocul ofensiv al clujenilor și a punctat, în stilul caracteristic, că echipa nu ajunge întâmplător la finalizare. În plus, n-a uitat că echipa sa a avut un penalty clar.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„Ce emoții să ai? Suntem abonați la două companii de statistică, am avut peste 120 de atacuri, în timp ce echipa adversă a avut în jur de 60. Eu pregătesc echipa sa marcăm. Nu ajungem întâmplător. Am luat două goluri din faze fixe, trebuie să avem responsabilitate.

Eu vreau să fac spectacol, să aduc suporterii la stadion. Eu nu mă închid, am dat gol 28 de meciuri la rând. Sper să fac și din această echipă una care să joace un fotbal plăcut. M-am săturat de lungă și pe a doua, așa cum zicea Hagi. Eu îi pregătesc ca un meditator pentru Bacalaureat. Pe Șumudică îl duce bibilica. Mai opriți-vă cu criticile”, a spus Marius Șumudică.

Tehnicianul a pus tunurile și pe arbitrajul lui Radu Petrescu: „Am avut și penalty clar la Camora! Trebuie făcut ceva și cu VAR-ul asta. A avut penalty și FCSB! Când aduci mingea în careu și nu îți dă penalty, nu este normal”.

RAPID JOACA IMPOTRIVA CFR-ULUI LA MIJLOCUL LUNII OCTOMBRIE

3 Comments

  1. Mai lasati-ne in pace cu Sumudica! A fost, a trecut, s-a dus! Are la Cluj tot ce si-a dorit cand noi eram in liga a 2 a, staf propriu, lot valoros, conditii financiare de top, nu-l mai deranjati, lasati-l sa faca performanta!!!

  2. Ăsta e Șumudică, nu poți să îi ceri mai mult, atât îl duce intelectul. Deocamdată îl salvează rezultatele, dar mai târziu…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.