Antonio Sefer merge la Olimpiada de la Tokyo!

Gol Sefer FC Rapid 1923
Toni Sefer va reprezenta Rapidul la Olimpiadă, anunță pagina de Facebook FC Rapid 1923. Jucătorul a primit vestea cea mare în cantonament, urmând a se alătura imediat lotului României la Mogoșoaia, pentru ca apoi să plece către Tokyo, unde naționala U23 va face parte din Grupa B. Problema este că această competiție nu contează în clasamentul FIFA iar Rapid nu se va putea baza pe serviciile jucătorului mai multe meciuri.

Programul României:

22 iulie, Honduras (ora 14:00)
25 iulie, Coreea de Sud (ora 14:00)
28 iulie, Noua Zeelandă (ora 11:30)

VIDEO cu declarațiile lui Toni Sefer

CITEȘTE ȘI  Dani Alves la Rapid! Cum îți sună varianta asta? Avem concurență serioasă

5 Comments

  1. E și bine, e și rău! Pentru el e bine, căci să mergi la JO înseamnă ceva deosebit. Pentru Rapid, contează lipsa unui jucător de bază. Oricum, să-i urăm succes!

  2. Multa bafta baiatule. Sper sa joci titular, sa te remarci si sa intri in calcule pentru nationala mare.

  3. Cred că va fi benefic pentru el, sper că va fi folosit chiar titular, din lotul României cred că-i cea mai bună extremă.
    Important este faptul că va căpăta experiență și se va acomoda cu lotul național/olimpic, chiar dacă va lipsi Rapidului în debutul campionatului.
    FORȚA RAPID !

  4. Daca va juca si cred ca va juca, il va ajuta pe Toni. Ii va da mai multa incredere in calitatile lui si asta o sa ne ajute si pe noi, de multe ori a fost decisiv prin prestatii si prin goluri, iar prin aceasta convocare va mai creste valoric.

  5. N-o să joace la Olimpiadă, în schimb Rapid trebuie să se descurce fără un jucător esențial când oricum are un lot modest.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.