Rapid

1923.ro întreabă, suporterii propun! Portar brazilian și mijlocaș din Guineea-Bissau

Alex Albu, Claudiu Belu, Ljuban Crepulja, Nicolae Carnat și Dragoș Grigore. Sunt cele cinci transferuri oficializate de Rapid. Urmează Cristi Săpunaru și Junior Morais. În rest, mai așteptăm. Un lucru clar este că echipa are nevoie de un atacant. Însă, așa cum am scris, oficialii par a căuta și portar. O variantă este Plamen Iliev, însă, așa cum a propus un suporter, tot pe filiera Ludogoreț ar mai putea veni doi jucători pe care supercampioana Bulgariei nu-i mai dorește.

Renan, portar, 32 ani, 1.90 metri

De fapt, Renan, un portar brazilian de 32 de ani a reziliat deja cu bulgarii la mijlocul lunii trecute. Înalt de 1.90 el a jucat 59 de meciuri în campionat pentru Lodogoreț, însă puține dintre ele în ultimele două sezoane. Sigur, Rapid îi are pe Horațiu Moldovan și Andrei Drăghia, însă se pare că se mai caută și ceva peste. Renan pare o pistă bună, dacă nu se poate ajunge la un numitor comun cu Iliev. În plus, Ludogoreț mai are sub contract un mijlocaș de buzunar, de bandă, din Guineea-Bissau.

Jorginho, mijlocaș de bandă, 25 ani, 1.69 metri

Jorginho are 25 ani,1.69 metri, a fost împrumutat sezonul trecut în Egipt și, aparent, echipa care a luat 10 ani la rând titlul în Bulgaria nu l-ar mai dori. Cu toate că nu neapărat pe bandă are probleme mari Rapid, ci mai degrabă pe postul de vârf de atac, Jorginho pare interesant. Mai ales că el a fost crescut de Manchester City. Acolo unde a jucat între 2012 și 2016. Pe urmă a aparținut de Saint Etienne, unde nu a jucat, însă, decât cinci meciuri.

Jefte Betancor, atacant, 27 ani, 1.87 metri

Un atacant decent pentru nevoile Rapidului a fost propus de alt fan, acesta fiind Jefte Betancor, de la FC Voluntari. Acesta a dat drumul la tunul cu goluri mai ales în ultimele meciuri ale sezonului și, la 1.87 metri, pare un concurent infernal pentru Adi Bălan. Cel care, să recunoaștem, nu oferă liniștea pe care un club de top ar avea nevoie să o aibă de la un atacant de Liga 1. Să vedem ce va fi! 1923.ro te ține la curent!

Un blanquiazul cambia Austria por Rumanía - DeporPress

S-ar putea sa te intereseze

10 Comments

  1. Alibec daca ar veni si la pachet cu Budescu daca se poate ar fi perfect … chiar si Traore daca accepta bani putini cred ca tribuna l-ar resuscita putin sa se apropie de nivelul la care era la CFR

  2. A rămas liber de contract și Rondon, care a fost la CFR Cluj! Un atacant de 35 de ani cu experiență, cel puțin un an ar putea ajuta Rapidul! FZR

  3. Trebuiau adusi si fratii Herea, era ceva moral pt Ovidiu. A facut multe pt Rapid. Probabil ca la cineva din club nu le place ochii lor

  4. Podgoreanu, româno-evreu de la Roma primavera. Atacant, 1,93 m. Poate fi luat și cu împrumut.

  5. Adică să ne întărim iar cu nedoriții de la Voluntari, Sibiu etc.?

  6. Daca Nico a zis ca o sa aduca si varf si mijlocas ofensiv pe partea stanga, pentru a ii face concurenta lui Hlistei, la ce jucatori au fost adusi, nu-mi mai fac griji, stie Nico ce sa aduca..
    Cat despre portar…Nu are rost sa vehiculam atatea nume Moldovan ne-a salvat de mai multe ori si inca ne mai putem baza pe el, chiar de se va mai aduce un portar cu siguranta va fi ceva bun. Sa fim seriosi, ne asteptam ca Nico sa faca o treaba atat de buna? Repet, ATAT DE BUNA? Transferuri foarte bune, Adi Matei, autocar, echipament Nike, meciurile pe National Arena si sa nu uitam ca tot Nico l-a facut pe Angelescu sa fie interesat de Rapid.

  7. @Admin „Alex Albu, Claudiu Belu, Ljuban Crepulja, Nicolae Carnat și Dragoș Grigore. Sunt cele trei transferuri”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.