Rapid

INFO | S-a decis ce numere poartă jucătorii de la Rapid în sezonul 2021-2022!

Pagina oficială de Facebook FC Rapid 1923 a postat o imagine cu numerele pe care jucătorii de la Rapid le vor avea în sezonul care stă să înceapă. Câteva dintre ele cum este, de exemplu, 10-le de pe spatele lui Rareș Ilie, sunt extrem de interesante. Foarte interesant este și că Rapid are, așadar, un lot de 28 de jucători. Cel mai probabil ar mai trebui să vină un singur atacant, în rest formula pare completă! Cristi Săpunaru a revenit la clasicul său 22, Grigore a luat 27, în timp ce Morais a ales să joace cu 11. De unde și credem că-l vom vedea destul de des mijlocaș!

Numerele 5 și 19 lipsesc, deocamdată, de la Rapid!

Așadar, de menționat este că Alexandru Despa (16) va fi unul dintre juniorii pe care Mihai Iosif se va baza, în timp ce Alami (18), aparent, va rămâne la echipă. La fel și Alin Demici (44) a fost păstrat în lot. Fotbaliștii aduși în probe n-au convins, în timp ce Ursu, Lazăr sau Al. Ioniță I, deși nu au fost anunțați ca plecați, nu se mai numără în lista de 28. De asemenea, de menționat este că există și două numere importante lăsate libere, anume 5 și 19. Suntem curioși cui vor fi atribuite. Tu ce zici?

Rămâi pe 1923.ro, site-ul tău preferat, și vei fi ținut la curent cu tot ce mișcă la Rapid!

S-ar putea sa te intereseze

7 Comments

  1. @Anonim, am pus logoul 1923. Mersi mult! De la ultima schimbare a temei am ignorat faviconul.

  2. Impresarul care l-a propus pe Alami la Rapid ar merita sa fie trecut pe o lista neagra timp de vreo 5 ani. Rapidul e faimos pentru tepele luate si vad ca nu se opreste, iar acest lucru ma face sa cred ca sunt multi profitori si prin clubul asta.

  3. Apropo de noi inceputuri, rugam administratorii acestui site de renume sa puna emblema la html favicon (browser tab icon), acolo unde acum avem doar un placeholder. (globul default)

  4. Alami ține cu dinții de contract 💰💰💰
    Cred că o să joace tot atât cât Florică…

  5. Sper ca Alami, să fie una dintre surprizele plăcute ale sezonului! FzR!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.