NEWS ALERT | Vasile Maftei, ofertat să vină la Rapid!

Vasile Maftei

Vasile Maftei (40 de ani) face parte în acest moment din staff-ul celor de la FC Voluntari, însă fostul jucător a primit recent o ofertă de la altă echipă. Este vorba de Rapid, club pentru care Maftei a strâns peste două sute de meciuri în decursul a aproximativ nouă ani. Într-o intervenție avută luni la Digi Sport 1, în cadrul emisiunii Liga Digisport, președintele Rapidului, Daniel Niculae, a dezvăluit că i-a propus fostului său coechipier să ocupe funcția de șef al Centrului de Copii și Juniori.

Ce a spus Daniel Niculae despre venirea lui Vasile Maftei

„Da, am vorbit cu el, i-am propus lucrul acesta, mai rămân de stabilit anumite detalii, eu sper să accepte și să facem treabă bună, pentru că sunt două lucruri total diferite. Nu avem suficienți oameni care pot prelua anumite lucruri și anumite departamente, iar eu cred că Vasile este unul dintre oamenii potriviți pentru a face lucrul acesta. Chiar dacă el a plecat pe o carieră de antrenor, eu zic că se pliază, poate gestiona un centru de copii și juniori, poate direcționa și lucra foarte bine cu anumiți antrenori, cunoaște foarte multă metodologie și cred că apropierea aceasta de copii îl va ajuta și pe el să crească pe viitor”, a declarat Niculae.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Vasile Maftei consideră că Mihai Iosif merită să fie antrenorul Rapidului

Recent, s-a vehiculat că Bogdan Andone și Vasile Maftei ar putea prelua banca tehnică a Rapidului după promovarea în Liga 1, dar fostul fundaș al giuleștenilor a negat aceste zvonuri și a declarat că singurul care merită acest post este Mihai Iosif, cel care a reușit să ducă formația în prima ligă.

CITEȘTE ȘI  Daniel Niculae anunță: "Ben Arfa se gândește în continuare la Rapid!"

Miță a reușit niște lucruri extraordinare. Fiind în anturaj, i-a fost mai ușor să rămână. Nu s-ar fi băgat nimeni din afară. Nimeni nu mai avea așteptări când l-au pus pe el. A știut exact ce trebuie să facă. I-a ieșit cu vârf și îndesat și merită să rămână, să i se dea o șansă în Liga 1. De ce să schimbi antrenorul dacă ai rezultate? Am fost la meciuri și toată lumea zicea că m-am dus să mă propun. Eu sunt prieten foarte bun cu Nico, ne vedem în fiecare zi, dar nu se pune problema, a declarat Vasile Maftei pentru AS.

Sursa: digisport.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.