Fotbal internațional

EURO 2020 | S-au decis semifinalele: Italia – Spania și Anglia – Danemarca

După sfertul de finală în care Anglia a călcat în picioare Ucraina s-au stabilit ultimele patru echipe care rămân în competiția pentru trofeul EURO 2020. Așadar, iată programul până la finalul turneului:

  • Italia – Spania, marți, 6 iulie, ora 22:00
  • Anglia – Danemarca, miercuri, 7 iulie, ora 22:00

Pe urmă, evident, urmează marea finală, duminică, 11 iulie, tot de la ora 22:00.

Italia – Anglia, cea mai probabilă finală de la EURO 2020

La cum a arătat EURO 2020 până acum, finala trebuie să fie Italia – Anglia, iar campioana Italia. Asta în primul rând fiindcă Spania este înfiorător de slabă și a reușit să ajungă până aici după un parcurs extraordinar de norocos. Însă e, de departe, cea mai slabă formație dintre cele patru prezente în semifinale.

Pe urmă, Italia va avea avantajul în finala EURO 2020 de a avea o zi în plus de pauză față de cea de-a doua probabilă finalistă, Anglia. În același timp, deși Danemarca a arătat decent în ultimele trei meciuri și chiar mai mult de atât într-o repriză cu Belgia, trebuie avut în vedere că danezii au bătut numai naționale extrem de modeste.

Atuurile Angliei cu Danemarca

Cel puțin pentru nivelul competiției și pentru pretențiile pe care iubitorii fotbalului le au. Cum Anglia nu a luat vreun gol în primele cinci meciuri de la turneu și cum, mai ales, au eliminat Germania, totuși o forță oricând, este greu de crezut că Danemarca poate pune vreo problemă majoră. Ba chiar va fi, probabil, un 2-0 sau 3-1 pentru englezi.

Așadar ne așteptăm la o finală

Italia – Anglia, duminică, 11 iulie, 22:00

Rămâneți pe 1923.ro, site-ul vostru favorit, fiindcă vom mai scrie și despre Campionatul European!

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.