Daniel NiculaeInterviuri

Daniel Niculae, concluziile de la finalul meciului CS Mioveni – Rapid 0-2

Președintele Daniel Niculae a oferit propriile impresii după meciul CS Mioveni – Rapid 0-2. Giuleștenii au șase puncte din șase posibile, după primele două etape. Iată ce a avut de spus oficialul vișiniilor:

„Mă simt foarte bine, dar felicitările trebuie să le primească echipa, cu staff-ul tehnic. A fost încă o seară frumoasă alături de suporteri, un sector care a cântat pe toată durata meciului. Referitor la meci… Știam că va fi unul greu, sunt foarte puține echipe care vor câștiga la Mioveni. E o echipă care se pune pe două rânduri și care va primi puține goluri în acest campionat. Noi mai avem încă multe puncte de pus la punct, mai ales în ceea ce privește fizic. Ne vom exprima și mai bine! De mâine începe o altă săptămână, pentru a pregăti un alt meci, la fel de greu, cel cu Farul”.

Daniel Niculae mizează pe 15.000 suporteri și la meciul cu Farul

Daniel Niculae a mai adăugat: „O să avem un meci foarte greu, împotriva unei echipe care se bazează foarte mult pe posesie, îl știm pe Gheorghe Hagi. Vom pregăti meciul la victorie, dar vom vedea. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Felicitări băieților, fiindcă nu a fost ușor. Spectacolul de la Mioveni a fost bun, partida a avut un ritm bun pentru această perioadă a verii. Sper ca săptămână de săptămână, zi de zi, să acumulăm tot mai mult. Sperăm ca la meciul cu Farul să vină cel puțin aceiași care au venit la meciul cu Chindia, ca număr. Suporterii noștri vor fi sigur tot mai mulți de la meci la meci, avem o bază importantă. Am avut cei mai mulți și în liga a 4-a, a 3-a și a doua”.

Nu rata nici măcar o zi de 1923.ro, site-ul tău preferat, pentru că vei fi la curent cu tot ce este nou legat de Rapid!

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Mai fraierilor, pana acum am fost tot în Liga 2 , pe cine am învins pe Chindia și pe Mioveni, dacă îl mai țineți pe Mița antrenor vom fi imediat în Liga 2, umflatul asta bea câte doua kile de zaibăr crezând ca el chiar este antrenor, umflatul-umflatilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.