Cornel Dinu: „Cam aici este si Dinamo! Cu Fulgy, cu Clejanii”

Situatia de la Dinamo este atat de dezastruoasa incat pana si legenda lor, Cornel Dinu, deplange situatia. Si o face intr-un mod foarte dur!

„M-ai sunat intr-un moment in care ma uitam la Novak Djokovic vorbind la Wimbledon si ca sa ajungem de la el la Dinamo e degradant pentru mine. E total degradant pentru mine. Cam aici este si Dinamo, cu Fulgy, cu Clejanii. Nu mai vreau sa discut despre Dinamo.

Eu de un an si jumatate am vazut o anumita rezolvare a situatiei de la Dinamo, am zis in fel si chip. Am incercat sa ii conving pe oameni ca trebuie cautata rezolvarea in alta parte. S-a ajuns la acest moment de insolventa, la aceasta forma de transformari. Sunt deceptionat total. Nu era neaparat nevoie, macar putea sa fie gandita varianta mea.

Le urez succes, situatia este foarte grea. Sunt deceptionat total de ce se intampla, de solutiile care s-au ales. Am niste confirmari infioratoare pentru ca in lumea noastra ce s-a petrecut de-a lungul anilor la Dinamo si nu ma surpinde ce s-a intamplat acum. Le urez succes. Doresc sa se iasa din aceasta procedura de insolventa, sa reuseasca sa faca si o echipa competitiva. E vorba de traditie si de ramanerea lui Dinamo.

Dar sunt deceptionat, am suferit foarte mult. Sufar in continuare si sunt convins ca voi mai suferi pentru situatia de la Dinamo. Le urez succes, sa dea Dumnezeu sa reziste, asta este drumul pe care l-au ales. Eu am propus cu totul o alta cale. Cred ca se puteau evita anumite lcururi, inclusiv aceasta insoventa care este periculoasa.

Problema este ca situatia lui Dinamo putea fi rezolvata de niste oameni care s-au mai confruntat cu problemele acestea grele, atasati clubului Dinamo”, a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.

Rapid ar fi trebuit sa joace saptamana trecuta un amical cu Dinamo insa cainii au anulat partida pe motiv ca nu au jucatori suficienti. La finalul lunii octombrie, ar trebui ca Rapid sa joace in campionat cu Dinamo. AR TREBUI!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.