Gândurile lui LeasăRapid

Ce-ar fi daca?!

Ce-ar fi daca?!

Multi retin ca element principal in nasterea Rapidului, ziua de 25 iunie 1923 si trec mult prea usor peste lucrurile care au dus la fondarea acestei legende vii a fotbalului romanesc.

Unul dintre ele este intrebarea care da titlul acestui articol: CE-AR FI DACA?!

Din pacate, se trece mult prea usor peste aceasta intrebare esentiala care a dus la infiintarea Rapidului, neobservand ca aceasta intrebare este si trebuie sa fie mereu prezenta in viata clubului, iar conducatorii, antrenorii, jucatorii si suporterii, trebuie sa ofere acelasi raspuns pe care i l-a dat Geza lui Grigore: SA INCERCAM!

Ce-ar fi daca am lua campionatul anul acesta?!

Ce-ar fi daca centenarul ne-ar gasi in grupele UCL?

Ce-ar fi daca vom castiga UCL?

Sunt intrebari care in esenta ascund VISE MARETE (Si de aceea mi se pare un lucru incredibil de bun ca, in sfarsit, Rapidul are un patron care VISEAZA).

Sunt intrebari la care raspunsul nu trebuie sa fie: AR FI FRUMOS. Si nici: AR FI INCREDIBIL. Nu! Raspunsul trebuie sa fie: SA INCERCAM, GRIGORE! Iar GRIGORE suntem noi. TOTI RAPIDISTII!

Inchei cu o intrebare care vizeaza viitorul apropiat:

CE-AR FI DACA VINERI AM FI 20.000 DE RAPIDISTI LA MECIUL CU FARUL?

Daca raspunsul tau e de asemenea: SA INCERCAM! atunci pe langa prezenta ta la meci, distribuie acest articol pe pagina ta de facebook pentru a-l vedea toti prietenii tai rapidisti.

PS: Pornind de la aceasta intrebare am generalizat si am facut un clip pe care te invit sa-l urmaresti mai jos

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. CE-AR FI DACA, multi dintre noi am cumpara abonamente asa vre,o 10 000,ca sa ramana 4000 de bilete si la vanzare ,am umple noul stadion meci de meci si ne,am impinge echipa la victorii etapa de etapa. Nu mai zic cum se vor umfla conturile ,ca v,om avea nevoie de ele la ce planuri ( nu vise ) avem. Se apropie centenarul.
    Adica aia de la dinamo au strans sute de mii de euro pentru diverse daqtorii si noi nu putem sa dam cateva sute pentru un abonament pe sezon? Haideti sa facem un efort SA CUMPARAM ABONAMENTE si v,om devenii echipa cea mai de invidiat dar si de ……apreciat. Doamne ce frumos ar fii…..

  2. eu sunt modest si nu-mi doresc de cat un singur lucru, ca de centenar sa castigam campionatul, asta ar fi cel mai frumos cadou pt noi toti rapidistii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.