Daniel NiculaeRapid

Angelescu anunta transferul unui atacant | „Se ocupa Daniel Niculae”

Victor Angelescu: ”Suntem în negocieri cu un atacant din străinătate”

„Suntem în negocieri cu un atacant din străinătate, se ocupă Daniel Niculae de acest lucru. E singurul jucător, în momentul de față, care e aproape să semneze”, a spus Angelescu, la Digi Sport Matinal.

Rapid și-a întărit serios lotul după promovare. I-a transferat pe Romario Moise, Cristi Săpunaru, Dragoș Grigore, Junior Morais, Nicolae Carnat, Alexandru Albu, Claudiu Belu și Ljuban Crepulja. Iar din spusele conducerii echipei vişinii, mutările nu se vor opri aici.

S-ar putea sa te intereseze

7 Comments

  1. Rapid va fi Campioana României la finalul sezonului.
    Felicitări pentru implicare, dăruire, ambiție.
    FORȚA RAPID!!!

  2. Nu știți cât am suferit până acum nu doresc rău dușmanilor doar să le administram câte o înfrângere

  3. Chiar dacă nu am avut mari pretenții, baietii au jucat foarte bine. Se vede ca fotbaliștii nostrii au experienta, că au meciuri în prima ligă și că au jucat și cu sufletul. Bravo băieți, eu sunt mândru de voi.

  4. O seara frumoasa pentru toată suflarea vișinie. Galeria un Vulcan cum nicio alta echipa nu mai are în România. Dumnezeu sa ne ajute s-o ținem tot asa. Cu ajutorul Lui și al minunatilor fani putem face o figura frumoasa. Mult succes și sănătate întregii echipe.Fortza RAPID!

  5. Fără Rapid în Liga 1 este ca o familie fără copii așa că în acest moment a venit și veseliea pe Stadioane Să strigam cu toții în cor nu vrem rău dușmanilor Hai Rapid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.