Adi Popa are impresia că ar putea reprezenta interes pentru Rapid… Zicem noi clar: nu!

Adi Popa

„Momentan, discuțiile, pe care le am, sunt afară. Mi-aș dori să mai joc afară. Majoritatea discuțiilor sunt spre zona arabă. N-am cum să merg la Rapid, la Dinamo. E greu, se știe trecutul meu, istoria mea. Nici nu mai sunt în momentul carierei să îndur, să fiu înjurat din minutul 1 până în minutul 90. Nu-mi stă în caracter așa ceva. N-am cum să merg la o rivală, mai ales după ce am cunoscut atâtea satisfacții la Steaua”, a declara Adi Popa este declarația pe care Adi Popa a dat-o pentru ProSport.

Pardon, Adi Popa, d-aia nu poți juca la Rapid!

Sigur, acum 10 ani, după ce a dat acel gol când era la Chiajna ar fi putut juca la Rapid. Profesional vorbind. Chiar dacă el e stelist până în măduva oaselor. Acum, el spune că nu ar putea juca la Rapid sau Dinamo. Mă rog, la Dinamo joc și eu, deci acolo ar avea acum loc. În schimb, la Rapid chiar n-are ce căuta, iar declarația sa ar fi trebuit să sune așa: „Pe lângă faptul că sunt stelist, la Rapid n-am ce căuta. Nivelul meu e de liga a patra fiindcă atunci când am avut vârful de formă al carierei m-am bazat pe viteză, atât. Acum ce să fac, să mă rostogolesc?!”

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

În tribune sau prin ligile inferioare

Normal că Adi Popa n-o să spună asta, că el încă are impresia că e valoros, deși trebuia să se retragă de vreo patru ani, de când s-a făcut de râs în Anglia, unde nu era atletism. Însă, noi ne amuzăm de astfel de situații. Știm că întrebarea a fost pusă de reporter. Doar că noi am fi vrut ca răspunsul să fie unul corect. Cel mai bun loc pentru Adi Popa în aceste momente poate fi doar în galeria stelei. Că pe teren, doar să meargă să ajute csa steaua sau o d-asta de prin cotloanele fotbalului românesc.

CITEȘTE ȘI  "Iosif e cel mai bun antrenor din România! Dacă îl schimbă, Rapid retrogradează"

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.