Telekomsport | Rapid isi betoneaza apararea | Negocieri avansate cu un jucator de top

Dragoș Grigore
Dragoș Grigore

Rapid dă lovitură după lovitură pe piaţa transferurilor în încercarea de a forma un lot competitiv pentru Liga 1, după ce giuleştenii au revenit pe prima scenă a fotbalului românesc la capătul a şase ani de pauză. Conducerea din Giuleşti lucrează la transferul lui Dragoş Grigore, fostul căpitan al naţionalei şi al lui Dinamo.

Conform telekomsport.ro Rapidul a avut o primă rundă de negocieri cu fostul căpitan al naţionalei şi al lui Dinamo. Grigore mai are oferte de la trei echipe din Turcia, însă Rapidul încearcă să-l convingă să semneze.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Dragoş Grigore s-a despărţit recent de Ludogoreţ, după ce şi-a reziliat contractul cu bulgarii, deşi mai avea un an din înţelegere.

În vârstă de 34 de ani, Dragoş Grigore a mai jucat la FC Vaslui, CFR Timişoara şi Dinamo, în România. Pe „câini” i-a condus din postura de căpitan, iar de la Dinamo a pleat în Ligue 1, la Toulouse, în 2014, în schimbul unui milion de euro.

CITEȘTE ȘI  Ce-ar fi daca?!

2 COMENTARII

  1. De ce mă temeam se pare ca Rapidul nu scapă: cică vor să-l ia pe ratatul Adrian Petre, dat afară de marea echipă UTA 😄

LĂSAȚI UN MESAJ