Cristian SapunaruRapid

S-a aflat de ce nu poate semna deocamdată Săpunaru cu Rapid

Patronul Rapidului, Victor Angelescu, a anunțat ultimele detalii cu privire la situația lui Cristi Săpunaru (37 de ani), fundaș așteptat în Giulești pentru noul sezon. Rapid a promovat în Liga 1, iar Victor Angelescu și Daniel Niculae încearcă să formeze un lot puternic. Săpunaru este prima țintă a celor doi: „M-am săturat să-l confirm pe Mihai Iosif. Cu el începem campionatul, cu el creionăm lotul, e antrenorul nostru şi în Liga 1. Nu vreau să mai vorbesc despre buget, ceea ce pot să spun e că vom avea un buget bun de Liga 1. Avem o stabilitate financiară.”

Săpunaru mai are un an de contract cu Kayseri

„Săpunaru nu este liber de contract, mai are un an de contract. Cei de la Kayseri au spus că nu se mai bazează pe el, dar el mai are contract. Nico a vorbit cu el, au o relaţie specială. În condiţiile în care îşi va rezolva problema la Kayseri şi se va ajunge la o înţelegere, ni-l dorim foarte mult şi sunt convins că va veni la noi. Nu cred că se va pune problema să meargă altundeva. Dar în momentul de faţă este sub contract. I s-a transmis că nu se mai bazează clubul pe el, dar nu i-au reziliat contractul. E primul jucător pe care ni-l dorim, e în capul listei”, a spus Angelescu, pentru Look Sport., conform digisport.ro.

Situația lui Cristi Săpunaru

Situația e complicată în cazul lui Cristi Săpunaru. Fostul internațional mai are contract cu Kayserispor încă un sezon. Doar în cazul în care ar ajunge la un acord  din punct de vedere financiar cu șefii grupării turce fotbalistul ar putea reveni în Giulești. În caz contrar, fostul jucător de la FC Porto preferă să rămână în Turcia, chiar dacă antrenorul lui Kayserispor, Hamza Hamzaoglu, a anunțat că nu se va mai baza pe el.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. daca nu vin jucatori o sa retrogradam,baga bani patroane ca daca prinzi playoff-ul o sa iti vina inapoi !

  2. pana la urma, cred ca o sa ne bazam in cea mai mare parte tot pe jucatorii cu care am promovat. revin si sustin inca odata ca, daca vor muncii de doua ori mai mult decat au facut-o pana acum si se vor mobiliza la maximum, vor putea face fata si in liga 1. vad ca timpul trece si sperantele ca vor veni nisti jucatori se reduc pe zice trece.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.