Răzvan Lucescu a vorbit despre șansele Rapidului de a evita retrogradarea

ProSport

Răzvan Lucescu (52 de ani), fost jucător și antrenor al echipei Rapid, a vorbit despre revenirea echipei giuleștene în Liga I, după o pauză de șase ani. Tehnicianul de la PAOK Salonic le atrage atenția suporterilor echipei de lângă Podul Grant, că obiectivul va fi salvarea de la retrogradare.

Răzvan Lucescu crede că misiune Rapidului este grea

„Le va fi foarte greu! Pentru că lumea trebuie să înțeleagă că Rapid a dispărut din fotbalul românesc o bucată bună de vreme. A coborât la cel mai de jos nivel, și a trebuit să revină, pas cu pas, e foarte greu, va fi foarte greu impactul cu prima ligă, pentru că este o diferență mare de valoare între liga a II-a și liga I. Ei nu sunt obișnuiți, nu mai sunt obișnuiți, chiar dacă ar aduce acum jucători cu experiență ar fi aceeași poveste, ca și grup, nu au experiența primei ligi.”

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Rapid, echipă fără putere financiară

„Asta va fi, în primul rând, cea mai mare dificultate, suporterii rapidiști ar trebui să înțeleagă că obiectivul Rapidului anul acesta este să scape de retrogradare. Cum o vor face, asta cei care sunt acolo o știu. Și aici mă refer la conducere, la antrenori, trebuie să fie clară în capul lor această strategie și pe baza acestei strategii să se pregătească. În al doilea rând, Rapidul în acest moment nu are posibilități prea mari financiare ca să poată aduce jucători cu experiență, de valoare, care să dea un plus măcar de încredere tuturor celorlalți.”

„Și atunci lucrurile sunt complicate pentru Rapid, dar este ceva normal, lucru care i se poate întâmpla oricărei echipe care promovează. Dacă stai bine și analizezi echipele care vin din liga a doua, vei constata că au probleme de a-și păstra locul în prima ligă”, a declarat Răzvan Lucescu, pentru playsport.ro, citat de realitateasportiva.net.

CITEȘTE ȘI  NEWS ALERT | Află la ce meci ar putea debuta Ioniță II! Bonus: unde s-ar putea juca meciul cu FCU Craiova

5 Comments

  1. În primul rand ar trebui antrenor! Cu norocul chior din liga 2 nu ne mai întâlnim.vorbiti cu sponsorul sa aducă unul titrat..Iordănescu jn.e liber

  2. Cand vreodata o sa te compari cu MIRCEA , mai generale facut la apelul BOCANCILOR ??????????

  3. Ba unde sunt fratii Herea,oare nu intelegeti,ca trebuie de intarit locul si Ovidiu a săpus ca vine la Rapid sa se retraga.Ce dracu cautati. Luatii mai reperde.Daca joava 2 sezoane da 24 de goluri in Liga 1.Mai cautati asa idioti utili.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.