Rapid

BREAKING NEWS | S-a stabilit ziua și ora la care Rapid va juca iar în Liga 1!

Prima etapă din Liga 2021-2022 va începe vineri, 16 iulie. Rapid va juca meciul său, cu Chindia Târgoviște, de la ora 21:30, duminică, 18 iulie. Adică în două săptămâni și jumătate! Pentru alte detalii legate de începutul campionatului, dar și despre acest meci, rămâi pe site-ul tău preferat, 1923.ro. Până atunci, lasă-ne un mesaj și spune-ne cât de dor ți-a fost de un meci de primă ligă!

Foto: Facebook FC Rapid 1923

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

  1. Ma dezamagesc tot felul de postaci,pretinsi rapidisti,care se dau de ceasul mortii sa figureze in acest site,pe post de casandre,prezicandu-ne cel mai negru sezon,cu referiri directe,indeosebi la transferurile facute sau pe cale sa se definitizeze,omitand faptul ca exista limite in resursele alor nostri.Nico si echipa se chinuie sa faca rost de jucatori acceptabili,inlauntrul acestora si cred eu,ca isi cunosc meseria iar sufletul lor de rapidisti,ne obliga sa le acordam incredere.Mai lasati-ne cu parerile voastre de chibiti nazurosii,nu s-a vazut nicaieri ca politica de transferuri sa fie la cheremul fiecarui moftangiu.Hai Rapid dIn tot sufletul,mult succes dupa revenirea noastra pe prima scena a fotbalului romanesc !

  2. Știe cineva când se poate cumpăra abonament pt sezonul 2021 – 2022

  3. Frumusesea stadionului o face galeria ,o să vedeti.Sânt echipe în liga unu care nu au nici galerie si nici stadion ,adevarati RAPIDISTI nu tin cont de acest lucru, să avem echipă bună care să joace cu sufletul ,să dea totul pe teren

  4. Trebuie lăsați și pe ei să joace în liga1 pt că au luptat pt aceasta onoare le dăm o șansă mult succes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.