Rapid, 10.000 euro / lună pentru un atacant brazilian?!

Jo Santos ofertat de Rapid

Jo Santos, atacantul brazilian în vârstă de 30 de ani, s-a despărțit în această vară de FC Viitorul și a dezvăluit, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru ProSport, că a primit o ofertă tentantă de la Rapid. Deși s-a discutat pe seama faptului că Rapid întârzie să facă transferuri, iar la reunire giuleștenii au avut un lot destul de subțire, Jo Santos a dat din casă. Jucătorul trecut în Liga 1 pe la Poli Iași, Hermannstadt și Viitorul a dat de înțeles că Rapid i-a propus un salariu lunar care se situează undeva între 8 și 10 mii de euro.

Jo Santos, ofertă uriașă de la Rapid

Brazilianul a explicat că încă analizează ofertele pe care le are și că vrea să ia cea mai bună decizie pentru familia lui. Totuși, acesta a avut doar cuvinte de laudă la adresa clubului Rapid și a suporterilor giuleșteni.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„Am ofertă concretă și sunt două cluburi care s-au arătat interesate de mine. E vorba despre Rapid, ei sunt cei care s-au arătat interesați de mine și au ajuns să-mi și facă o ofertă concretă. Asta de la Rapid și am mai auzit și o discuție cu Dinamo, dar eu încă nu sunt decis. Sunt într-o etapă în care trebuie să asigur viața familiei mele și pe a mea. Rapid e un club imens, după cum vă ziceam, deja îi știam demult. Și când au venit să discutăm mi-am zis, Doamne, ce mă fac acum? Că am stat în dubii, dar trebuie să fiu rațional și să mă gândesc, pentru că eu am pierdut mulți bani aici, la Hermannstadt, pe care încă nu i-am recuperat.”

Oferta de la Rapid, încă valabilă!

„A fost o ofertă foarte bună (n.r. de la Rapid), dublu de cât primeam la Viitorul, cu bonusuri și de toate. Dar eu încă nu m-am decis, respect mult Rapidul și pe celelalte echipe. Nu înseamnă că eu închid ușile Rapidului, pentru că eu chiar dacă voi alege să plec în străinătate, cred că voi mai avea ușile deschise în România. Pentru mine, România este a doua mea casă. Mă simt puțin român și țin foarte mult la această țară. Mi-e foarte greu (n.r. să refuze Rapidul), măreția Rapidului face să-mi fie dificil, dar trebuie să fiu realist și să mă gândesc puțin și la viitorul familiei mele”, a spus Jo Santos, în exclusivitate pentru ProSport.

 • 500 de mii de euro este cota de piață a lui Jo Santos, potrivit Transfermarkt
 • 12 goluri a înscris Jo Santos în total în Liga 1, pentru Poli Iași, Hermannstadt și Viitorul
CITEȘTE ȘI  INFO | Rapid are doi grei suspendați pentru etapa a 10-a

Sursa: prosport.ro

5 Comments

 1. Este un jucator de 60 minute mult cere salariu enorm ,mai bine unul tânăr care alearga tot terenul 90 minute ,chiar dacă footbalul romanesc este unul de slabă calitate după cum sant si antrenori la general foarte slabi.Si acum o întrebare:de ce footbalul romanesc merge în jos?

 2. Joooo, la revedere. 3 – 4 mii euro pe luna este de ajuns la cât de bun ești.

 3. Greu de crezut si oricum la ce rezultate a avut ar fi mai bine sa-si vada de drum.

 4. De acord cu prima parte! E sub Ashkovski ăsta. Însă e posibil să fie și fumigenă. Păi ăsta e sub Ernest. Ăla măcar e tânăr și înalt. Așa să fii atacant și să nu dai goluri poate oricine. Și eu. Măcar am 1.85, nu 1.72 ca băiatul ăsta. Semnez pe 2.500 euro / lună.

 5. 12 goluri pentru trei echipe, două retrogradate și a treia cu un picior în Liga 2?
  Eu i-aș propune 3000 de lei pe lună și o ladă de bere pentru fiecare gol.
  Dacă Nico i-a oferit 10000 de euro pe lună, trebuie demis urgent.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.